Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
790
99,9999999999% се работи за превара.
Чим тражат пари за некакви потврди или слично превара е.
Си учествувал во некоја игра на Нокиа? Си пратил нешто на официјално претставништво на Нокиа за да добиеш награда?
овие 0,0000000001% ги оставив пошто толку негде са шансите да закачиш лото... мада и за тоа мора да уплатш талон. :)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Се почесто и почесто доаѓаат вакви реклами, но не кај сите :)

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
На Т-Мобајл страната кога кликнеш Web Shop само кај мене е празно односно не покажува никакви телефони или кај сите ? Не знам дали е на соодветно место прашањето ама.. :)

Член од
26 јули 2009
Мислења
424
Поени од реакции
179
Дали има некоја добра апликација за поддршка на pdf фајлови на тел и word ако чита супер ќе биде, но повеќе ми треба за pdf, имам SE W810 и неколку java апликации имам испробано, некои воопшто не читаат, а оваа што ја имам сега некои фајлови ги чита а некои не, не знам до што е проблемот, не верувам дека е големината, фајл од 350 кб чита, а од 500 кб не, а сите ги препознава, но кога ке го отворам фајлот пишува error, ај ако може некој да помогне или има некој нешто вакво да ми пише на ПП :smir:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Тоа ти е исто ко да сакаш да ја купиш најевтината машина на мекинтош :) ќе ти брка работа, но сепак за тие пари па и некое евро помалце можеш да си купиш ХТЦ Херо или пак некој денар поеќе Легенд на старо :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Тоа ти е исто ко да сакаш да ја купиш најевтината машина на мекинтош :) ќе ти брка работа, но сепак за тие пари па и некое евро помалце можеш да си купиш ХТЦ Херо или пак некој денар поеќе Легенд на старо :)
Lg то е 10 990 денари со припејт во Т-Мобиле вчера бев да го видам, и не е така лош. А 13 000 бил ако го земаш без бројче :). Него што пари е ХТЦ Легент?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Во тимобајл само хиро како G2 го продаваат од андроидиве на хатеце. во Оне и во вип имаш поголем избор.

- Како и да е понетата на мојот пост беше, сакаш андроид - а да не дадеш многу пари :) фрли уште 100евра + купи го најдоброто.

не за џабе имаше поговорка, тој што сака да заштеди - ќе плати дупло.

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
951
Поени од реакции
1.562
Отидов во вода со Нокиа 5800. Пред да се натопи го исклучив но не му ја извадив батеријата. Откако излегов од вода имаше спој, трепкаше црвената слушалка. Ја извадив батеријата и го сушам веќе цел ден. Ке го биде ли? Што да правам? Можно ли е тачот да се има поебано? Фала.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
кога му давав апдејт на мобилниот изгуби конекција од усб кабелот, на софтвер апдејтот ми пишува да го рестартирам телефонот , да го поврзам пак со усб и да продолжи апдејтот, но телефонот е исклучен не се оклучува воопшто, што требаше да стискам додека го држам старт копчето? имам нокиа Н82

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Lg то е 10 990 денари со припејт во Т-Мобиле вчера бев да го видам, и не е така лош. А 13 000 бил ако го земаш без бројче :). Него што пари е ХТЦ Легент?
Гледам на веб странава вика дека е само со т-мобиле картици. Колку пари е да се декодира?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Кој елџито или хатецето?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Кој елџито или хатецето?

Се сторив со ЛГ, е сеа најдов за унлок http://www.lg-phones.org/how-to-unlock-the-lg-optimus-gt540.html

се надевам дека е тоа уште не сум пробал.

Одличено телефонче баш сум позитивно изненаден од андроидов, ама како ли да ги исклучам процесите во позадина што сте? Скупе неможам на маркетот да најдам?

--- надополнето ---

Enter 2945#*540# and press send
Enter the provided unlock code (which you have purchased)
Click ‘Unlock’ , then it’s done.

Кој код е овај?

Kajgana Shop

На врв Bottom