Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2659&idPhone2=2670

Поарен ти е NOKIA 5630 XPRESS MUSIC според спецификации, NOKIA 6700 CLASSIC има само подобра камера, а гледам дека се на ист ценовен ранк + излезени се едно по друго месец разлика.
Абе и јас вака знам да ги споредам, него ми беше зборот некој да не има искуство... Сепак фала ти.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ми треба помош за да се одлучам кој телефон да го земам, NOKIA 6700 CLASSIC или NOKIA 5630 XPRESS MUSIC? Според мене подобар би требало да е првиот но можеби некој има таков телефон па да ми каже дали нешто му недостасува или нешто е зафркнато кај него? Исто така едно другарче ми рече немој случајно си земал Нокиа 5630 Мусик, а јас го прашав зш тој ми рече зш освен за музика за ништо не го бивало.. Па ако може помош :)?
Јас би ти рекол земи си NOKIA 6700 CLASSIC и тоа сребрената варијанта ... убаво изработен цврст телефон, 5630 во споредба со него изгледа како играчка, во секој случај ако не ти треба wifi, symbian бла бла земи го NOKIA 6700 CLASSIC нема да зажалиш

Кој е подобар од тие два: LG KP500 и LG GD510?
LG GD510 ако веќе мора да бираме од нив :wink:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
LG KS 360
Каков е телефонов? Дека на тач несакам, обичен несакам и останува ваков со тастатура :)
Се заљубов во него ама во t-mobile го нема ( :place:)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Купив LG KP500 и кога сакам да го поврзам со USB за да ставам слики и музика од компијутеров неможам. Имаше едно мало цеде кое одеше заедно со телефонов, го инсталирав ама не можам да се снајдам. Ако може помош?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
во сетингс побарај конективити, стај го на писи :) или пак масс стораџ.

писи опцијата ти е како модем да го најде - и преку софтверот да вадиш податоци
масс стораџ ти е мемориската картичка да ја прочита како екстернал диск.

доколку не реагира ни телфонот ни компјутерот при конектирање, кабелот ти е проблем или пак можеби конекторот на телефонот.

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
ajde pomos dali moze da se popravi wi-fi kaj c905 ili da se zameni ili nesto sto bilo da mu se napravi da raboti pomos decki brzo mi treba !!!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
во сетингс побарај конективити, стај го на писи :) или пак масс стораџ.

писи опцијата ти е како модем да го најде - и преку софтверот да вадиш податоци
масс стораџ ти е мемориската картичка да ја прочита како екстернал диск.

доколку не реагира ни телфонот ни компјутерот при конектирање, кабелот ти е проблем или пак можеби конекторот на телефонот.

Јас уште немам купено мејмориска картица и тоа писи е PC Suite? Ако е тоа веќе ми беше така наместено.. Иначе поточно објаснето мислам дека треба кај сатов на комијутеров долу да ми се појави едно УСБ Подт да пиши и ко ке стегнам на него да ми излезит едно прозорче и јас да одам некст, некст и да се инстарира и немат да имат проблеми, ама мене ми се појави то прозорче и несакајки го исклучив па сега не ми се појавува повторно..

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
LG KS 360
Каков е телефонов? Дека на тач несакам, обичен несакам и останува ваков со тастатура :)
Се заљубов во него ама во t-mobile го нема ( :place:)
Тиња телефон ... користев т.е. тестирав неколку :nenene::nenene::nenene::nenene::nenene: а тачот е само на нумеричката тастатура не и на цел телефон, што значи само бројките за да го пишеш бројот се на тач :pos2:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Тиња телефон ... користев т.е. тестирав неколку :nenene::nenene::nenene::nenene::nenene: а тачот е само на нумеричката тастатура не и на цел телефон, што значи само бројките за да го пишеш бројот се на тач :pos2:
па баш и тоа ми се свиѓа :)
мразам телефони цели на тач
а моментално скоро сите нови се такви

и убав на изглед, црвен, плав, розев има :pipi:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
па баш и тоа ми се свиѓа :)
мразам телефони цели на тач
а моментално скоро сите нови се такви

и убав на изглед, црвен, плав, розев има :pipi:
Епа ако ти се свиѓа лапај го ... само не се квалитетни многу :smir:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
а кој е квалитетен и убав?
а да не е прескап и гломазен?:smir:
Уфф незнам каков телефон отприлика сакаш и што очекуваш од еден телефон ... прошетај по гсмарена ѕирни ги нокиите, дел од сони ериксоните ...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе дечки ај да ме потсетите малце кој може

Кој е подобар Ericsson t39 или t28

Ќе купувам ама незнам кој :smee::smee:

Torte Mobile