Еве го сведокот за атентатот на Глигоров

• Креатор на темата Креатор на темата Viktor22
  • Време на започнување Време на започнување
Голем си, можеш да сфатиш...ваљда...

ама ајде ќе ти кажам, Фрчко му дава сведок, да почне да се отплеткува случајот, овој како недоделкан, кажува, не го коментирам Фрчковски. Браво mr. Primeminister.

Абе ај, фактот што ништо не решил за време на својот мандат збори само по себе.

Некст, како може да ОБЈАВУВА сведоци во КОЛУМНА?

Се знае како оди постапката или намерно сака да им даде до знаење на атентаторите и нарачатели некоја... сабмесиџ?

Досега имаше 5 теории за можните осомничени, наеднаш паѓа се во вода.

На Фрчко колумната му беше клинички мртва, со други зборови, никој ен ја читаше, па самиот си најде одличен начин да си се испромовира...кредибилитетот на Фрчко умре одамна...сега пишува за оној кој ќе му даде некој денар...Пробуваше да ја „рекетира“ владата неколкукратно, ама безуспешно. А вие пилиштарчиња, ако зуцне нешто Фрле, одма на пиедестал го кревате ко божем којзнае каков факт да изнел, а тој како и обично, навредува со евтини фори...срамота е такво нешто за интелект од негов ранг и џабе му се сите тие книги прочитани. Џабе.

Многупати сум го сретнал по колумини како буквално не цитира од форумов.:helou:

Абе ај, фактот што ништо не решил за време на својот мандат збори само по себе.

Некст, како може да ОБЈАВУВА сведоци во КОЛУМНА?

Се знае како оди постапката или намерно сака да им даде до знаење на атентаторите и нарачатели некоја... сабмесиџ?

Досега имаше 5 теории за можните осомничени, наеднаш паѓа се во вода.

Епа добро де, тоа го најави во колумна, а нели вчера или завчера, не знам точно, беше кај Шврговски.Сега е почната пред-кривична постапка.

Па не може сите да го сакаат...има и паметни луѓе во Македонија.

Паметните луѓе во Македонија, не го величаат Фрчко...додуша не се ни замараат.

Можеби во минатите постови било напишано, не знам, ама највеќе ме иритираше изјавата на Никола на ТВ,за колумната на Фрчко "не го коментирам Фрчковски"...:pos2:...а типот секој вторник "ренде" го прави во Дневник, и овој се прави будала и не го коментира. Да, можеби Никола не го коментира, ама Фрчко го коментира и тоа...машала.

На Фрчко колумната му беше клинички мртва, со други зборови, никој ен ја читаше, па самиот си најде одличен начин да си се испромовира...кредибилитетот на Фрчко умре одамна...сега пишува за оној кој ќе му даде некој денар...Пробуваше да ја „рекетира“ владата неколкукратно, ама безуспешно. А вие пилиштарчиња, ако зуцне нешто Фрле, одма на пиедестал го кревате ко божем којзнае каков факт да изнел, а тој како и обично, навредува со евтини фори...срамота е такво нешто за интелект од негов ранг и џабе му се сите тие книги прочитани. Џабе.
Tocno deka reketira,no za nasi priliki e najpameten.
I najcitan,mada treba nivo za da go svaris.
A pameten covek slusa,a ne mora da otfrla na prva.
Ama aj kazi mu go to na covek sto ne znaj ni zena ko sto treba da si zemi?

Предвидувам скорешно заминување на овој сведок на вечните ловишта со самоубиство во кофа или со самободење на нож во грбот.

или со случајно самозапалување палејќи цигара:vozbud:

Паметните луѓе во Македонија, не го величаат Фрчко...додуша не се ни замараат.

...А ти напиша дузина постови посветени на Фрчко...

Што се однесува до тоа колку му се читани колумните во Дневник, не мора да погледнеш на крајот од денот на електронската верзија на Дневник колку пати е прочитана статијата и не мора да пресметаш колкумина тоа го направиле од печатената верзија...доволно е да забележиш колкумина само ја коментираат на Кајгана.:pipi:

Море шо не умре тогаш маме му јебем , и едноокиот киклоп...Сеуште му ја помнам изјавата....:nerv::violent1:

90% verojatno e deka atentatot e naracan od makedonec/i(koj go izvrshil toa e pomalce vazno)kiro mnogu greshki napravi i mozebi si go zasluzi atentatot.

Tocno deka reketira,no za nasi priliki e najpameten.
I najcitan,mada treba nivo za da go svaris.
A pameten covek slusa,a ne mora da otfrla na prva.
Ama aj kazi mu go to na covek sto ne znaj ni zena ko sto treba da si zemi?
e bravo be:tapp:profesor pa i reketar.frcko ja devalvira profesorskata profesija vo makedonija.i taa se sveduva na obicno ulicno obrazovanie.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom