Jas sum sekad optimista duri mislam i na titulaEх, па сега ти испадна помал оптимиста од нив
Иначе утре, пријателска со локалниот второлигаш Миравци пред заминувањето од Негорци

Vidi vaka moj tip: Za titula bi trebalo da se borat Gjorce(iako se sto pati poslabi od lani), Rabotnicki (morav da gi vbrojam iako i nivniot momentalen tim ne e voopste seriozen, ali koga nema drugi jebiga
) i za zal Renova (se nadevam deka nema da osvojat). Metalurg e pojak od nas ali igracine mu se prosek 100 godini. I zatoa tuka negde doagjame i nie, so dosta dzverski tim (samo steta emurlahu i markovski sto otidoa, za gligorov i da ne praime muabet
). Malku pod nas skoro i na isto ramniste se Teteks (iako imaat igraci koi veke se izduvan proizvod
), Turnovo (me iznenadija lani pa zasto ne i ovaa godina
), Pobeda (duri mislam deka ke bidat bajagi jaki ovaa godina) i Pelister (iako im otide Glavevski). Me razocaruva samo Sileks ali i oni ke iskopaat nekoi srbi kako sekogas i pak ke opstanat. E na dnoto Milano (ako se raspadne pa da vleze Skendija, e togas ke bide smeski posto skendija bi ja vbroil i za kandidati za titula) i ubedlivo najnajnajkamenja se Sloga. Timot e nikakov sponzor nema (turcinov moze i ke dojde nekad
) pa taka da dzabe vlegoa koga ni gol nema da dadat. Sepak tuka ja imaat kartata PRLJAVA igra pocnuvajki od igracite, osobeno NAVIVACITE i nesposobnosta na nasata policija da obezbedi normalni uslovi za igra

Дај боже да има вечерни утакмици ама тешко.
lee: