Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Порано дербито со Пелистер скоро секогаш се играше во 20:00 h.
Мислам дека и сега може да се направи така. Рефлекторите не претставуваат никакво оштетување на касата со оглед на тоа што публика ќе има најмалку 7000, помножи ги со 100 и ете ти, јес да нема да платата сите али околу 5000 да.

neka nie srekna godisninata. So pelister i sloga bi se isplatelo da se igra pod reflektori ke ima 5000 lugje po 100den ke ima profit vardar

neka nie srekna godisninata. So pelister i sloga bi se isplatelo da se igra pod reflektori ke ima 5000 lugje po 100den ke ima profit vardar
Abe ke ima 5000 ali na zapadna taka da nisto od 500 000 denari:):):)

Abe znam deka ova sto ke go pisam e totalno oftopik, ali moram poso nikoj ne pisuva u tema rakomet:)
Kupi li Vardar uste nekoj osven Stojanovic, Angelov, Angelovski i Gjorgjevic???

Виктор, не ме фаќај за збор, ама мислам дека пред 2 години игравме со Пелистер во вечерен термин и немаше никаков проблем.

Така е, пред две години беше последната утакмица под рефлектори на Вардар против Пелистер. Нормално таа со Партизан не ја рачунаме :).
Исто така кога Вардар беше шампион последен пат, повеќето од јаките утакмици се играа под рефлектори и тоа со Работнички и Победа...за други не памтам

Ајде нека ни е честито 62 годишнина од основањето на нашиот најсакан клуб. Се надевам дека 63 - тата ќе ја славиме со поголема радост, дека повеќе народ ќе оди да го гледа Вардар и дека со радост ќе размислуваме за квалификации на кој било странски куп. Срцево ми копнее што поскоро да го видам Вардар како игра ноќе во преполн стадион, каде што ќе ја славиме секоја негова победа. НАПРЕД ВАРДАР, ТИ СИ ШАМПИОН!!!

BTW отидов денеска во онаа трафиката кај ГТЦ и ми рекоа дека немаат ништо од Вардар, сакав да отидам кај Комитите да прашам, но беа затворени. Ме интересира кое време и ден се таму и дали (ако сакам да си купам нешто од Вардар или од навивачката група) треба да бидам член?

Сеа иаме прилично џандарска држаа. Мислам дека не се исти работите како порано... мислам дека нема да дозволат.
Ај објасни што има врска џандарската држава со неиграњето под рефлектори?

Ајде нека ни е честито 62 годишнина од основањето на нашиот најсакан клуб. Се надевам дека 63 - тата ќе ја славиме со поголема радост, дека повеќе народ ќе оди да го гледа Вардар и дека со радост ќе размислуваме за квалификации на кој било странски куп. Срцево ми копнее што поскоро да го видам Вардар како игра ноќе во преполн стадион, каде што ќе ја славиме секоја негова победа. НАПРЕД ВАРДАР!!!

BTW отидов денеска во онаа трафиката кај ГТЦ и ми рекоа дека немаат ништо од Вардар, сакав да отидам кај Комитите да прашам, но беа затворени. Ме интересира кое време и ден се таму и дали (ако сакам да си купам нешто од Вардар или од навивачката група) треба да бидам член?

Ne treba da si clen, moze da kupi bilo koj ako go naceka otvoreno:)
Ali toa treba da bide ko demek sekoj cetvrtok u 6 ali nema veze:):)
Ovoj period ne raboti (najverojatno) a bi trebalo da proraboti u brzo vreme. Sekad koga e pocetok na sezona raboti so puna parea:pos2:

Ајде нека ни е честито 62 годишнина од основањето на нашиот најсакан клуб. Се надевам дека 63 - тата ќе ја славиме со поголема радост, дека повеќе народ ќе оди да го гледа Вардар и дека со радост ќе размислуваме за квалификации на кој било странски куп. Срцево ми копнее што поскоро да го видам Вардар како игра ноќе во преполн стадион, каде што ќе ја славиме секоја негова победа. НАПРЕД ВАРДАР, ТИ СИ ШАМПИОН!!!

Ја сум сигурен дека пред извесен период гледав дресови со натпис Вардар. Класично црвено црни вертикални линии, најубавиот според мене дизајн за дрес на Вардар, и знакчето Вардар стоеше. :toe:

А џандарската држава, па напишав во истиот пост, мислам дека ќе извршат притисок да се игра преку ден за да избегнат поголемо ангажирање и да немаат одговороност ако нешто се деси. Преку ден сигурно шансите за инцидент се помали, па они за да не си ја тупат главата, ќе го притиснат и Вардар и Слога да се игра преку ден. Така мене ми се чини, дај боже да не сум у право, и ја сакам вечерна утакмица. :helou:

Ја сум сигурен дека пред извесен период гледав дресови со натпис Вардар. Класично црвено црни вертикални линии, најубавиот според мене дизајн за дрес на Вардар, и знакчето Вардар стоеше. :toe:

Па и јас видов пред две недели кога последен пат минував таму маица од Вардар, сеа може беше чкарт, ама кој го гледа тоа, битно беше од Вардар. Изгледа кријат од мене. :P

Па и јас видов пред две недели кога последен пат минував таму маица од Вардар, сеа може беше чкарт, ама кој го гледа тоа, битно беше од Вардар. Изгледа кријат од мене. :P
Abe ne deka gi krijat od tebe nego Sverceri kupuvaat na veliko:vozbud:
I pazete, t.e. ne davajte maici i salovi na Makedonci koi ziveat vo naselbi so dominantno albansko naselenie posto posle gi preprodavaat na Sverceri za 2 iljadarki. Jebiga sekad mora da ima takvi faci megu nas Makedoncite:pos2:

Abe ne deka gi krijat od tebe nego Sverceri kupuvaat na veliko:vozbud:
I pazete, t.e. ne davajte maici i salovi na Makedonci koi ziveat vo naselbi so dominantno albansko naselenie posto posle gi preprodavaat na Sverceri za 2 iljadarki. Jebiga sekad mora da ima takvi faci megu nas Makedoncite:pos2:

Ај бе не се зезај. Стварно ова се дешава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom