Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај бе не се зезај. Стварно ова се дешава?
:pop::pop::pop::pop:
што се овие глупости што ги читам овде дресови за 2000 денари се препродавале????
Нема врска, мене не ми се верува, затоа што познавам многу фанови на Вардар кои што се од Чаир, како и од Ченто. И кои дресови ќе ги продаваат бе?? Како да Вардар има продавница за дресови.
А и што би им правеле на тие дресови?
Toa e navivanje ili trofei vo navivanjeto i dodeka oni otvaraat fan sop od nasi stvari nie uste ne znaeme sto ne snaslo:kesa:навистина гадно :nerv: :buum: :angry3:
немав појма дека ова се дешавало не пратам мак фудбал
Не е трофеј ако земеш обична маичка од некој клуб и ја запалиш,тоа е брука за самата навивачка група.
Трофеј,се знае....одземен транс,навивачки шал или маица во тепачка,одземено од вистински навивач на некој клуб,а не обичен фан......:smir:
Pickarski ili ne toa ti e. Koga nesto ti odzele gotovo e!!!!
Zar na nekoj ke mu bide gajle dali e odzemeno ili ukradeno ili e od dete ili od prav fan. Koga ke gori nisto ne e vazno, zatoa oni imaat milion stvari nie samo 3 nivni
A do togas ke se tesime deka zimaat samo od mali deca. Pa jebiga i oni imaat mali deca pa sto ne i zememe nie. Sea druga rabota e sto oni nivnite salovi gi nosat samo u cair ali koj ni e kriv koga nie nosime i kaj so treba i kaj so netreba. A mnogu nasi ne ni znaat sto e fintata pa gi nacekuvaat nepodgotveni. BTW toa so komiti lisice prv pat slusam ali ako e vistina samo se pokazuva deka megju nas ima 100000000 kodosi:kesa:
Abre makedonce...........
Konecno da se slozime u nestoЕпа брат затоа треба да се има навивачка свест и навивачка култура,ке биде подобро така...но се помалку имаат тоа...затоа е тапа нашава тифо сцена...:uvo:
Ova e tocno mene eden(ne e bitno koj e i od kaj e) mi ja barase maicata Komiti i mi ponudi 500den(za pocetok).Ali ne mu ja sitnav poso doznav koj e i sea koa ke se vrati od odmor ke mu se ebe mametoAbe ne deka gi krijat od tebe nego Sverceri kupuvaat na veliko
I pazete, t.e. ne davajte maici i salovi na Makedonci koi ziveat vo naselbi so dominantno albansko naselenie posto posle gi preprodavaat na Sverceri za 2 iljadarki. Jebiga sekad mora da ima takvi faci megu nas Makedoncite:pos2:
Ova ne znam kolku e tocno poso Komiti NL sea gi nosat maickite,a i ova da bese tocno sverceri do sea 100 klipovi ke staea na YOUTUBE,ili ke objavea sliki na nekoj forum.Знам од еден другар,кога правеле маици Комити Ново Лисиче...Шверцери отишле и ги собрале од фирмата кај што биле правени маиците и сега како што вика Сајбер,имаат фан шоп :pos2:
И на едно детенце му земале маица во Влае од Македонија Ѓорче Петров,а детето помало било....ебате навивачите,на копуци зимаат обична маичка.
Не е трофеј ако земеш обична маичка од некој клуб и ја запалиш,тоа е брука за самата навивачка група.
Трофеј,се знае....одземен транс,навивачки шал или маица во тепачка,одземено од вистински навивач на некој клуб,а не обичен фан......:smir:
што има врска каде ги носиме нашите реквизите???Pickarski ili ne toa ti e. Koga nesto ti odzele gotovo e!!!!
Zar na nekoj ke mu bide gajle dali e odzemeno ili ukradeno ili e od dete ili od prav fan. Koga ke gori nisto ne e vazno, zatoa oni imaat milion stvari nie samo 3 nivni
A do togas ke se tesime deka zimaat samo od mali deca. Pa jebiga i oni imaat mali deca pa sto ne i zememe nie. Sea druga rabota e sto oni nivnite salovi gi nosat samo u cair ali koj ni e kriv koga nie nosime i kaj so treba i kaj so netreba. A mnogu nasi ne ni znaat sto e fintata pa gi nacekuvaat nepodgotveni. BTW toa so komiti lisice prv pat slusam ali ako e vistina samo se pokazuva deka megju nas ima 100000000 kodosi:kesa:
Abre makedonce...........