M
Mussolini
Гостин
Срамота за неговите родители... Тој е машко и ке си остане така... Глуп с*рко...
Бетер е што неговите го подржаваатСрамота за неговите родители... Тој е машко и ке си остане така... Глуп с*рко...
па што да прават да го обесат? сепак родителите се и го сакаат ...Бетер е што неговите го подржаваат
Такво створење ... ..барем да се откажат у весник.па што да прават да го обесат? сепак родителите се и го сакаат ...
така викаш зш не знаеш како е да имаш дете.. немам ни јас ама ... знам дека еден родител ќе ги сака своите деца што и да се ...Такво створење ... ..барем да се откажат у весник.
Толку ти сече и на тебе .. ај да е само ГЕЈ донегде ке немаат гајле неговите .така викаш зш не знаеш како е да имаш дете.. немам ни јас ама ... знам дека еден родител ќе ги сака своите деца што и да се ...
пример имаш со таа девојката 15 год што се е**ла со сите... мајката можела да се откажи . но си вика каква е таква моја е :smir:
за тоа си ви правоо..... тоа човек да смени пол.. не знам немам зборовиТолку ти сече и на тебе .. ај да е само ГЕЈ донегде ке немаат гајле неговите .
Ама да се мења пол:nesvest::uvo:... мајка му го родила машко или женско ...
па за тоа е крив публиката т.е ние .. што покажуваме интерес( внимание) или се во главна тема за разговор како сега фо форумот... да не го фермаше никој сигрен сум немаше да БЛЕФИРАNema da smeni pol, se se raboti za blefiranje, vo glavno za da dobie na popularnost...
тој не блефира тој е all ınnnNema da smeni pol, se se raboti za blefiranje, vo glavno za da dobie na popularnost...