Фифи ја здрма Македонија

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
epa toa e sto mislite deka so so pederi spieme,,,,ne be bejb,po nas si padat istinskite mze,pocitateli na hubavi zeni.

jas pa vikam neka ima grozni i debeli zeni....:baeh:

Хахахахаххахахах...Газ фи-90.:)
Нека одат бре по вас, нек ве дупат сите убави мажи...за нас понеубавите:))) ќе остане ПИЧЕ за ебење, макар и грдо и дебело, бар коа ќе стенка да биде сопран, а не баритон.:)

А...безбол палица ти збира во газ?:helou:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Lady queer - Фифи дај ти се молам одјеби, лош обид за реклама и начи да видиш што мисли јавноста за тебе...па нели и не се замараше што велат а?

:bravo: :tapp: :3:

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
Хахахахаххахахах...Газ фи-90.:)
Нека одат бре по вас, нек ве дупат сите убави мажи...за нас понеубавите:))) ќе остане ПИЧЕ за ебење, макар и грдо и дебело, бар коа ќе стенка да биде сопран, а не баритон.:)

А...безбол палица ти збира во газ?:helou:
ohhh,ovaj spomeni mi locira,gorko iskustvo imam so palici,bratce!!!:star:

J

JOEY JORDISON

Гостин
еве до сеа го имаше фифи на фаци и кажа дека размислува да го смени полот ...луѓето од ред карпет се му договориле само он треба да одлучи и ако го смени конечно фифи потполно ќе ја краси македонија тој и сеа ја краси али ако го смени е тоаш идеме у еу дефинитивно :vozbud:

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Хах го гледав сега на а1 па додека не кажа дека е машко, немаше никогаш да забележам :vozbud: ептен е феминизиран,иако не е нешто убав како женско загреови.. ако сака операција да се прави, којзнае што ќе му прават, да не се чувстуваш убаво во сопственото тело е страшна работа.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
абе на една емисија го/ја гледав и ми се скрати животот за 3 години
шо ке беше ова 2 минути се мислев дали во женски или во машки род да пишам за неа/него :pos:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
:pos2::pos2:,ФИфи пред некој ден,ја\го видов у автобус:vozbud:,не ми текна одма,си викам која е пи*кава сеа бе у пм,така исто беше облечен ко на ТВ сеа тоа интервјуто шо му беше,у тие фармерките,и тоа црното горе шо му беше нз,цвикери исто носеше,одпосле го познав дури,ми скрши филм:nesum::pos: :pos:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Аман бе драчевец! Дај не вади вакви теми од карантин -.-

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од