Фифи ја здрма Македонија

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Човек да остане фрапиран од количината на омразата и дискриминацијата кон нешто што не се познава доволно, само затоа што е различно од нас самите..

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Човек да остане фрапиран од количината на омразата и дискриминацијата кон нешто што не се познава доволно, само затоа што е различно од нас самите..
Човек да остане фрапиран од тоа што го гледа по телевизиите и тоа што се не се прави за да се добие популарност

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Тука е проблемот, не можам а да не го гледам кога е на сите канали, е*ате изборот на канали на кабловската
Јас не го гледам многу често, а и не го даваат на сите канали. Најверојатно имаш халуцинации.

Извини вака, ама не е во ред да мразиш нешто што не го познаваш доволно, едноставно игнорирај го, веќе ако не можеш да го поднесуваш.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Јас не го гледам многу често, а и не го даваат на сите канали. Најверојатно имаш халуцинации.

Извини вака, ама не е во ред да мразиш нешто што не го познаваш доволно, едноставно игнорирај го, веќе ако не можеш да го поднесуваш.
Никој не рече дека го мрази него, едноставно неговото експонирање го мразиме, бидејќи знаеш луѓето растени со пиратеријата во 90-тите, знаат што значи добра ТВ програма, што значи добар филм и добри емисии и серии и за тоа мразат се што сака да направи идиоти од нив.

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Никој не рече дека го мрази него, едноставно неговото експонирање го мразиме, бидејќи знаеш луѓето растени со пиратеријата во 90-тите, знаат што значи добра ТВ програма, што значи добар филм и добри емисии и серии и за тоа мразат се што сака да направи идиоти од нив.
И јас така мислев додека бев во основно, не ги поднесував хомосексуалците, бисексуалците, транссеуксуаците.. се додека не се запознав со пријател кој е геј. Тие не глумат, не се експонираат, такви се по природа, исто како што ти си таков каков што си, и не можеш да цело време да глумиш нешто што не си. Незнам зошто не можете да разберете.

И ај те молам кажи ми на кои канали го даваат, сакам да го гледам, го немам начекано ама ич во последно време на ТВ..?

Kajgana Shop

На врв Bottom