Фифи ја здрма Македонија

M

Mussolini

Гостин
Срамота за неговите родители... Тој е машко и ке си остане така... Глуп с*рко... :tapp:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Такво створење ... :tapp:..барем да се откажат у весник.
така викаш зш не знаеш како е да имаш дете.. немам ни јас ама ... знам дека еден родител ќе ги сака своите деца што и да се ...
пример имаш со таа девојката 15 год што се е**ла со сите... мајката можела да се откажи . но си вика каква е таква моја е :smir:

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.309
Поени од реакции
3.697
Го има некаде на нет тоа што било на фаци ? Ај ако има ако може линк да се даде :D сакам да видам што било :pos:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.774
Поени од реакции
5.083
така викаш зш не знаеш како е да имаш дете.. немам ни јас ама ... знам дека еден родител ќе ги сака своите деца што и да се ...
пример имаш со таа девојката 15 год што се е**ла со сите... мајката можела да се откажи . но си вика каква е таква моја е :smir:
Толку ти сече и на тебе .. ај да е само ГЕЈ донегде ке немаат гајле неговите .
Ама да се мења пол:nesvest::uvo:... мајка му го родила машко или женско ...

M

Mr.InF3ction

Гостин
Толку ти сече и на тебе .. ај да е само ГЕЈ донегде ке немаат гајле неговите .
Ама да се мења пол:nesvest::uvo:... мајка му го родила машко или женско ...
за тоа си ви правоо..... тоа човек да смени пол.. не знам немам зборови :toe:

S

stefi

Гостин
Nema da smeni pol, se se raboti za blefiranje, vo glavno za da dobie na popularnost...

M

Mr.InF3ction

Гостин
Nema da smeni pol, se se raboti za blefiranje, vo glavno za da dobie na popularnost...
па за тоа е крив публиката т.е ние .. што покажуваме интерес( внимание) или се во главна тема за разговор како сега фо форумот... да не го фермаше никој сигрен сум немаше да БЛЕФИРА

D

dh00|

Гостин
зашо се мачи чоекот вака?! абе ај нека се кастрира,нека си смени пол ако веќе сака да е женско. ем изглеа така,ем збори така... никогаш не можам да ги разберам ваквите:toe: да е „обичен“ перед ајде де...али зашо да се притувам на тоа шо природата ми го дала...не знам стварно:toe:
а иначе убаво пее типот/типката :pipi:

Дегенерик

без лекарско
Член од
29 јуни 2009
Мислења
218
Поени од реакции
18
Штета што господ не го поживеа Хитлер!!!! Да ги сотрит ваквите мамата нивна :uvo:

Член од
24 јуни 2009
Мислења
38
Поени од реакции
4
стварно не знам што да кажам за фифи...:toe: господ нека му е на помош... ако си мисли дека тоа е вистинскиот пат, нека си тера... гуд лак фифи xD

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
фифи ја здрмал македонија... да дае годпод некој надарен црнец да му го здрма на спиење... да му се одживее...

Kajgana Shop

На врв Bottom