Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.091
- Поени од реакции
- 1.654
Ххахаххахахах не ми се верува еј!Солзи ми потекоа од среќа.
:helou:абе арно викате пола тим во аут.ами тука се гледа еден тренер колку е јак.а не онде со сите играчи роналдо видич фердинанд фала богу јаки ќе бидите.се виде фергусон колку се снајдуваше со послаб тим.на среќа победивте
Абе плачковци ајде доста! Кој кур тука се буните и солите памет? Оставете не ја да ја славиме победава и да уживаме во првото место со 1 бод предност и 1 утакмица помалце, а вие плачете си таму.абе арно викате пола тим во аут.ами тука се гледа еден тренер колку е јак.а не онде со сите играчи роналдо видич фердинанд фала богу јаки ќе бидите.се виде фергусон колку се снајдуваше со послаб тим.на среќа победивте
ај кажи ми дали астон вила сигурно ке постигнеше гол ако не беше свирено офсајд?или ти си новата баба вангаСакате да кажите дека немаше офсајд на двата патеви???Чисти голови повеќе од пенали ама Јунајтед си е Јунајтед судиите подлегнуваат
абе тоа сакам да ме разбериш.манчестер победи со голови на роналдо и на мачеда.за головиве ама баш ич не беше по заслуга на фергусон оти не беше некоја јака тактика од фергусон.туку индивидуални потези решеија денеска :smir::helou:
Тоа се трудиме да ти го кажеме.:smir:
па добро и ние игравме неколку месеци без торес и џерард, па тоа не е изговор. башка вашата клупа вреди исто колку и првотимците. која е разликата?такво е кога игравме со пола тим,за разлика од вас вчера.сепак вториот погодок не разбуди.и во последните 20 минути не личеше на нешто туку на шампионот на англија :smir: