Луѓе цело време ве читам и незнам зошто сите си наоѓате по нешто за да се карате и навредувате меѓусебе. Како така сите да паднете на една провокација и тоа цитирана, а не негова (мислам на тој Гоче што пишуваше за Меси). Еве и јас ќе ви кажам дека Меси годинава е во подобра форма, и тоа никој не го оспорува. Само не ми е јасно, (кажете ми дали јас не видов или незнам), кој побара коментари тука за Меси. Во прв момент помислив дека на Меси му се случила некоја сообраќајка или незнам што, па ај си реков човекот станал и тука тема за разговор. Тој што го напиша тоа за Меси е само провокација, на која што сите паднавте и гледам сеуште се расправате меѓусебно. Нека си игра Меси, ќе си игра и Роналдо, и сите. Секој ќе си ги добие своите 5 минути, па доколку е мудар и лукав, нека си ги искористи. Не само со Меси туку и со Џерард ве провоцираше тој. И за Џерард ќе ви речам дека има добра сезона, само пак ќе прашам дали некој се интересираше нешто за Џерард? Тоа се само провокации и не наседнувајте. Плус и не се негови мисли, туку нешто цитирано па не вреди ниту да го фалиме, ниту да го напаѓаме. За напаѓање е само неговата желба за провокација, и ве молам немојте да му го давате тоа задоволство и него и на сите оние кои му завидуваат на фан клуб Манчестер затоа што имаме прилично голем број на добри членови кои пишуваат убави постови корисни за клубот и се околу клубот. Оние кои не се реални, ќе ги учиме да бидат реални, и како што пишавте погоре да си го сакаат клубот секогаш, и кога победува и кога губи. Оние кои сигурно завидуваат на она што се дискутира тука, и натаму ќе се обидуваат да провоцираат. Ние не можеме нив да ги запреме, нивната желба за провокација и љубомора е поголема, но можеме да им докажеме дека не се нервираме и не дискутираме за работи на кои не им е тука местото. А членот Гоче ако поседува толку многу информации за Меси, нека ми прати по ПП некоја опширна биографија за него под претпоставка дека е нешто ексклузивно. Можеби би ја искористил за мојата спортска архива во која има место за секое врвно име. Сега да ве поздравам сите и да продолжите со информации и коментари за Манчестер Јунајтед!