G
Gray Foxx
Гостин
Де кажи ми ти што толку се попаливте оти пиша во нашиов фан клуб???Deno^ во право си ама мислам дека никој не рече дека Роналдо е оваа сезона подобар од Меси,еве и јас си признавам дека е подобар...сакавме да кажеме некои дека Роналдо кога ја имаше таа неверојатна сезона никој не отиде во Барса фан клуб и да зборува еве вака Роналдо еве вака Меси или што правил...а сега на сите им текнало да зборат како играл Роналдо...па знаеме си ние каков е,тој му е карактерот на Роналдо,тука не можеме ништо...таков играч е...
Сакате да ми кажете дека ако он напише во Барселона фан клуб дека Роналдо е шатор со претсобје, тогаш е во ред?
Роналдо да не има некој роднина од Македонија а ја да не знам??? Ако има кажете, сакам оригинал дрес од него. Ако треба 200 евра ке го платам.
Не ја гледате суштината во фудбалот, вие не го сакате фудбалот, вие го сакате Роналдо. Јас знам само дека уживам кога го гледам Меси сезонава исто како што уживав лани со Роналдо, прехлани со Кака, пред тоа со Роналдињо и тн......
Па ке ти се мочам и на Роналдо и на се, зар вреди толку да го отерате детето у пм само оти ја напишал вистината за него на наш терен??