Барем ќе добие шанса поголема и ќе може да напредува за разлика од кај нас каде конкуренцијата е пеколна:smir:Мило ми е што ќе игра за Хал, се надевам дека ќе постигне многу погодоци.
Мислам дека до крајот на сезоната А1 ке ги емитува натпреварите на МанУтд и Ливерпул затоа што само меѓу нив остана трката за титулата, можда ке звучи грубо ама мислам дека Челзи има минимални шанси.
Баш супер што даде оставка...тоа значи дека можеби и Реал ке се откачи од Роналдо...Калдерон беше "попален"по него...Не знам дали забележавте ама РКалдерон, претседателот на Реал поднесе оставка. Сигурно не можеше да се помири што не го донесе Роналдо и се откажа. Сега и наредниот не верувам дека ќе се обиде да посегне по Роналдо, зошто за една година ќе треба и тој да дава оставка:pos2:
И јас сакам да го видам но не е можно тој утре да настапи во прв состав, максимум може да биде на клупа.Баш супер што даде оставка...тоа значи дека можеби и Реал ке се откачи од Роналдо...Калдерон беше "попален"по него...
Јас не би сакала Тошик да биде во резервите туку во првите единаесет...време е да настапи...не треба да чека Фергусон.
Тешко Фергусон да го игра Велбек во прв состав. Можеби некаква 4-5-1 формација...Еве како би играл ја ако немаме на располагање никој од помалце повредените
![]()
или евентуално место велбек - гигс![]()