Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Мило ми е што ќе игра за Хал, се надевам дека ќе постигне многу погодоци.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мило ми е што ќе игра за Хал, се надевам дека ќе постигне многу погодоци.
Барем ќе добие шанса поголема и ќе може да напредува за разлика од кај нас каде конкуренцијата е пеколна:smir:

N

navivacka

Гостин
Мислам дека до крајот на сезоната А1 ке ги емитува натпреварите на МанУтд и Ливерпул затоа што само меѓу нив остана трката за титулата, можда ке звучи грубо ама мислам дека Челзи има минимални шанси.

Па зашто го даваат Јунајтед утре?затоа што ке се бори Јунајтед за прва позиција и ке биде интересно отколку Челзи -Стоук.

Не сум го гледала James Chester баш...добар ли е..и има ли нешто за Тошик ново?мислам дека е време да заигра сега заради ситуацијава незнам зашто Ферги чека.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
би требало на натпреварот со болтон фергурон да му даде шанса и на тошич...
нека му е со срека на манучо да постигнува многу голови...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не знам дали забележавте ама РКалдерон, претседателот на Реал поднесе оставка. Сигурно не можеше да се помири што не го донесе Роналдо и се откажа. Сега и наредниот не верувам дека ќе се обиде да посегне по Роналдо, зошто за една година ќе треба и тој да дава оставка:pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Сите очекувавме повеќе од Манучо,т.е можеби и не е до него....Сега баш кога се повреди Руни,помислив на него...Ама ништо...Ај да се надеваме дека ќе се покаже во Хал,па кога ќе се врати кај нас ќе игра позначајна улога.:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во врска со позајмициве: Одлично, ако може цела младинска да се праќаат привремено на позајмица, да се наиграат па да знае Ферги кој за што е способен од нив.
Во врска со Калдерон: Честито нека му е, изгледа сфати дека не е претседател на фудбалски клуб, туку на Адидас/Ауди/(insert brand name here) тим.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
мислам дека е уште рано тошиќ да влезе на терен утре!

иначе, баш ме интересира кој нареден би се нафатил да го трпи срамот на Реал:vozbud:

N

navivacka

Гостин
Не знам дали забележавте ама РКалдерон, претседателот на Реал поднесе оставка. Сигурно не можеше да се помири што не го донесе Роналдо и се откажа. Сега и наредниот не верувам дека ќе се обиде да посегне по Роналдо, зошто за една година ќе треба и тој да дава оставка:pos2:
Баш супер што даде оставка...тоа значи дека можеби и Реал ке се откачи од Роналдо...Калдерон беше "попален"по него...

Јас не би сакала Тошик да биде во резервите туку во првите единаесет...време е да настапи...не треба да чека Фергусон.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Баш супер што даде оставка...тоа значи дека можеби и Реал ке се откачи од Роналдо...Калдерон беше "попален"по него...

Јас не би сакала Тошик да биде во резервите туку во првите единаесет...време е да настапи...не треба да чека Фергусон.
И јас сакам да го видам но не е можно тој утре да настапи во прв состав, максимум може да биде на клупа.
Варијанта доколку Евенс не биде оспособен, централно ќе игра Гери, а Рафаел ќе остане крило и така повторно ќе бидеме убоити по таа десна страна:helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
Еве како би играл ја ако немаме на располагање никој од помалце повредените

или евентуално место велбек - гигс :toe:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Еве како би играл ја ако немаме на располагање никој од помалце повредените

или евентуално место велбек - гигс :toe:
Тешко Фергусон да го игра Велбек во прв состав. Можеби некаква 4-5-1 формација...

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
I'm back Devils! :) :) :) (после 6 дена)

Утре го зазимаме првото место?
да одговорам јас? - Се разбира ! ! ! :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom