Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Пирели против К. Роналдо
За разлика од неговиот партнер и косопственик на Интер, Масимо Морати, кој постојано изјавува дека сака да испрати официјална понуда за најдобриот фудбалер во 2008 година, Кристијано Роналдо, генералниот директор на "Пирели", Марко Тронкети Провера, јавно ги замоли клупските челници да не испраќаат понуда за Португалецот.
Искрено се надевам дека нема никогаш да биде реализиран овој трансфер. Убеден сум дека нема да го осигураат Кристијано Роналдо. Знам дека се подготвени да испратат официјална понуда вредна 70 милиони фунти. Не е мое да кажувам дали вреди да се одвои ваква сума за Португалецот. Мислам дека нема потреба од купување на ваков фудбалер, без разлика што е најдобар во цел свет. Интер и без него е многу силен. Јас сум голем пријател на Морати. И како таков го советувам да не испраќа понуда за фудбалерот на Манчестер Јунајтед, изјави Провера.

A бе што не ќе слушниш денеска, видете што се пишуваат во весниците за да оди продажбата:tapp:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Тоа беше на почетокот на сезоната и нема врска плус против нас секогаш сите играат помотивирани така да очекувам тежок натпревар, нашите ќе треба добро да се испотат за да стигнат до трите бода:toe:
Па добро и пред некое коло околу Нова година примија 4 парчиња од Ливерпул, а и последниве натпревари се во тапа форма. Секогаш биле незгодни на свој терен, ама последниве 2 сезони не се тоа што беа. Како и да е во Премиер речиси да нема сигурни бодови така да секако ќе треба труд, особено без Руни.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па добро и пред некое коло околу Нова година примија 4 парчиња од Ливерпул, а и последниве натпревари се во тапа форма. Секогаш биле незгодни на свој терен, ама последниве 2 сезони не се тоа што беа. Како и да е во Премиер речиси да нема сигурни бодови така да секако ќе треба труд, особено без Руни.
Тоа ми е муабетот, нема лесни противници во ПЛ. Ќе треба доста труд да се совлада Болтон. Ги гледав претходната недела против Арсенал, добро се држеа во одбраната, примија гол по прекин.
Ама ќе видиме може против нас да е попорозна одбраната и полесно да ја завршиме работат. Да почекаме до сабота:smir:

N

navivacka

Гостин
Тоа ми е муабетот, нема лесни противници во ПЛ. Ќе треба доста труд да се совлада Болтон. Ги гледав претходната недела против Арсенал, добро се држеа во одбраната, примија гол по прекин.
Ама ќе видиме може против нас да е попорозна одбраната и полесно да ја завршиме работат. Да почекаме до сабота:smir:
Абе ке победиме не сме ние како Арсенал...знаеме да се држиме само единствената грешка е тоа што кога играме кога постигнеме гол и се опуштиме како против Виган.

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Мислам дека најмалку ни е потребен кикс во овој период од сезоната и нема потреба за тоа да се зборува...и знам дека Ферги ќе оди пак на некоа од неговите тактики барем засега не убеди во тоа,макар тоа да било без Руни Рио Евра...Имаме достојни замени за нив и одиме на сигурна победа!

Long Live United!!!

N

navivacka

Гостин
Фергусон очекува блесок на Бербатов

Сер Алекс Фергусон очекува Димитар Бербатов да блесне сега кога Руни е надвор од теренот поради повреда.

Вејн Руни ќе биде надвор од терените три недели, Фергусон се надева дека Бербатов ќе биде главниот фудбалер во овој период. Бербатов кој беше купен од Тотенхем за 30 милиони фунти сеуште не започнал да ги оправдува средствата.
Но, Фергусон е задоволен од играта на бугарскиот интернационалец и очекува тој наскоро да ги покаже сите свои квалитети.
"Гледано во целост јас сум задоволен од тоа како се одвиваат работите, посебно сум задоволен од прогресот на Диматар и неговото вклопување во тимот" - изјави Фергусон за Daily Express.
"Кога ќе платите многу пари за фудбалер тој секогаш со посебно внимание е набљудуван од јавноста".
"Таков беше случајот и со Хуан Себастијан Верон и Рио Фердинанд, сега и Димитар Бербатов е во фокусот на публиката".
"Во Тотенхем тој беше главна алка во нивната игра, но тука можеби изгледа малку изолирано, тоа е поради тоа што нашите фудбалер треба да се адаптираат на него повеќе отколку тој треба да се прилагоди на нашата игра".
"Toj многу добро се вклопи и имам чуство дека наскоро ќе го видиме најдоброто од Бербатов" - заврши Ферги.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Фергусон очекува блесок на Бербатов

Сер Алекс Фергусон очекува Димитар Бербатов да блесне сега кога Руни е надвор од теренот поради повреда.

Вејн Руни ќе биде надвор од терените три недели, Фергусон се надева дека Бербатов ќе биде главниот фудбалер во овој период. Бербатов кој беше купен од Тотенхем за 30 милиони фунти сеуште не започнал да ги оправдува средствата.
Но, Фергусон е задоволен од играта на бугарскиот интернационалец и очекува тој наскоро да ги покаже сите свои квалитети.
"Гледано во целост јас сум задоволен од тоа како се одвиваат работите, посебно сум задоволен од прогресот на Диматар и неговото вклопување во тимот" - изјави Фергусон за Daily Express.
"Кога ќе платите многу пари за фудбалер тој секогаш со посебно внимание е набљудуван од јавноста".
"Таков беше случајот и со Хуан Себастијан Верон и Рио Фердинанд, сега и Димитар Бербатов е во фокусот на публиката".
"Во Тотенхем тој беше главна алка во нивната игра, но тука можеби изгледа малку изолирано, тоа е поради тоа што нашите фудбалер треба да се адаптираат на него повеќе отколку тој треба да се прилагоди на нашата игра".
"Toj многу добро се вклопи и имам чуство дека наскоро ќе го видиме најдоброто од Бербатов" - заврши Ферги.
Во Јунајтед не постои играч како единка, постои тим и затоа освен Роналдо лани, друг фудбалер тешко да се истакни иако има голем удел во играта на тимот, тоа не може да се види.
Да се надеваме дека Берба сега ќе е почесто во форот одколку назад па ќе дава и повеќе голови:)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Во Јунајтед не постои играч како единка, постои тим и затоа освен Роналдо лани, друг фудбалер тешко да се истакни иако има голем удел во играта на тимот, тоа не може да се види.
Да се надеваме дека Берба сега ќе е почесто во форот одколку назад па ќе дава и повеќе голови:)
Подобра тактика е кога е и на двете места подеднакво. Има осет за акција, не е само фати топка шутни-гол, туку може да насети и да организира акција. Значи добро е на почеток на натпревар да биде повлечен, така има 1 играч плус за акција, а при поволен резултат за Мен Ју да оди во фор и да дава голови како тој со Челзи.

На позајмица пишува до крајот на сезоната.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733

__MaNu__

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
30 ноември 2008
Мислења
520
Поени од реакции
3
Па се е на позајмица бе овој... ц ц ако нека се наигра па ке се врати и се надевам ке заигра во првиот состав.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Мислам дека до крајот на сезоната А1 ке ги емитува натпреварите на МанУтд и Ливерпул затоа што само меѓу нив остана трката за титулата, можда ке звучи грубо ама мислам дека Челзи има минимални шанси.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.733
На официјалната исто пишува дека ако еванс не го помине фитнес тестот денес можно е да заигра и капитенот на резервите James Chester

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.140

За да се совлада Болтон ќе треба максимална концентрација од сите играчи на Јунајтед..Имаме доста фудбалери повредено и искрено не верувам дека добро ќе се снајдат замените:toe:

Да не беа 0-5 на Олд Трафорд, не сум сигурен но тоа е еден од најтешките порази на Јунајтед во ПЛ на домашен терен:toe:

Да се надоврзам на муабетот тоа беше 99-00година на гостински терен Челзи победи 5-0:smir:

Го гледав тој натпревар:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom