Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
ее ка се нервирам утре нема да можам да ја гледам одам за скопје на металург - барселона :nerv::nerv: се надевам дека ке ги згазаме
Ој у Рамстор, и јас некни бех за Скопје, па тама га гледах Манчестер - Хал. :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Не го разбрав Андерсон?
Кога го прашуваат кој е најдобар според него,зашто слабо сејт со англискиот.Пров Рио рече Марадона,после Роналдо рече МИ,Андерсн МИ енд Марадона...:pos2:

N

navivacka

Гостин
Не ме бива ако не напишам коментар.Ме немаше цел ден заради проблем со конекцијата...утре одиме по нова победа и да се доближеме до Челзи и Лузерпул...ке ги згазиме Афронал...Андерсон и Роналдо зверови...па секако дека Роналдо е најдобар тоа се знае,бидете поздравени.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фергусон е казнет од Фудбалската Федерација на Англија со еден меч следење од трибините поради недоличен јазик кон судијата Мајк Дин по одиграниот натпревар помеѓу Манчестер Јунајтед и Хал. Ферги има право до 19 ноември да упати жалба за иречената казна.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Фергусон е казнет од Фудбалската Федерација на Англија со еден меч следење од трибините поради недоличен јазик кон судијата Мајк Дин по одиграниот натпревар помеѓу Манчестер Јунајтед и Хал. Ферги има право до 19 ноември да упати жалба за иречената казна.
Ајдее и сеа кога ке биде ова?!Кога ке мора да гледа од трибините?Шо му рекол за ваква казна ебате...

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Еве ме и мене со малку задоцнување, нека му е честито на Ферги 22 години на чело на најдобриот клуб Манчестер Јунајтед, се надевам дека Роналдо нема да ја одбие оваа понуда да стане најплатен фудбалер и дека ке остане во Манчестер уште многу години и ке освои уште многу титули и индивидуални награди, и нека му е среќен роденденот на Фердинанд и да освои уште многу награди и титули со Манчестер.
А Роналдо алал да му е, па и не кажа нешто што не е точно - најдобар е :zver:
А ова со Ферги со казната се надевам дека нема да биде утре:helou:

N

navivacka

Гостин
Секако дека нема да ја одбие таа понуда...не е малку...а судиите ми се чини оваа година ептен го оштетуваат Манчестер,абе земале си делот, ...и што ке добијат со тоа ако седе на трибините?Манчестер секако победува...

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Ехаааа. Еве за тие кои сакаа МУТВ на интернет. Благодарение на браќава Б'Лгари,
http://www.e-televizor.com/window.php?cid=2118

http://www.e-televizor.com/window.php?cid=370
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: лелеееееееее ЗИКС фала многу, како порано не ја најде, али нема врска важно најде и фала ти многу уште еднаш позз:smir::helou:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајдее и сеа кога ке биде ова?!Кога ке мора да гледа од трибините?Шо му рекол за ваква казна ебате...
На некој од натпреварите од Премиер Лигата по 19 ноември. Казнет е затоа што негодувал за досудениот пенал.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
На некој од натпреварите од Премиер Лигата по 19 ноември. Казнет е затоа што негодувал за досудениот пенал.
Ако е за тоа све судиите треба да бидат казнети заради попуштање на ливерпул и челзи!
И што? Сколари дан седи мирен?

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Прогноза за денешниот состав:

-------------------ВДС------------------

Невил-----Фердинанд----Видич-----Евра

Роналдо----Карик-----Андерсон----Парк

-----------Руни-------Бербатов---------

Денеска ќе победиме со 2-1. :helou:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Прогноза за денешниот состав:

-------------------ВДС------------------

Невил-----Фердинанд----Видич-----Евра

Роналдо----Карик-----Андерсон----Парк

-----------Руни-------Бербатов---------

Денеска ќе победиме со 2-1. :helou:
Само место Парк Нани и комплетен состав...истотака има шанса и керик да не настапи порани мала повреда на коленото.
btw зашо вчера никој освен мене не му честиташе 30 роденден на фердинанд?

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Чувствувам дека денеска ќе ги надиграме и совладаме гјупците...
нешто има во воздухот... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom