GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.686
- Поени од реакции
- 11.476
Сите се исплашија, освен тој што го пукна балонотВеќе беше постиран оваој клип, касниш малку.
А што се уплаши се уплаши:pos2:
Сите се исплашија, освен тој што го пукна балонотВеќе беше постиран оваој клип, касниш малку.
А што се уплаши се уплаши:pos2:
Од тие очекувам повеќе..Извинете но овој Харгривс ми оди преку к*р веќе...Не можам да го гледам,исто како и Гери Невил,кога ги гледам нив ми се иде телевизорот да го фрлам низ прозор.Играчите на кои се рачуна за мечот утре:
Manchester United (from): Kuszczak, Amos, Neville, Brown, R Da Silva, O'Shea, Evans, Gray, Chester, Eckersley, Hargreaves, Ronaldo, Anderson, Nani, Gibson, Hewson, Possebon, Cleverley, Welbeck, Manucho.
Се е ОК ама имај барем малку почит кон тие што го носат дресот на Јунајтед. Не ми реплицирај, не можеш ништо да поправиш, само потруди се барем во постовите да нема вреѓање на наши играчи.Од тие очекувам повеќе..Извинете но овој Харгривс ми оди преку к*р веќе...Не можам да го гледам,исто како и Гери Невил,кога ги гледам нив ми се иде телевизорот да го фрлам низ прозор.
П.С Ајде талентирани играчи,сега му е мајката да се докажете,победа значи +утакмица за вас,уште една победа +уште една утакмица за вас!Ако изгубете толку,цела сезона ќе немате настап со правата екипа.:helou:
Кој е тој прав фан кој се нема изнервирано од ниеден играч и го нема наречено со погрдни зборови? Многу сакам да го сретнам.Се е ОК ама имај барем малку почит кон тие што го носат дресот на Јунајтед. Не ми реплицирај, не можеш ништо да поправиш, само потруди се барем во постовите да нема вреѓање на наши играчи.
Ако си "прав" фан ќе сватиш за што зборувам:smir:
Таков нема ама барем на форумов малку од малку да се контролираме за некои работи. Да нема многу вулгарности барем за нашите играчиКој е тој прав фан кој се нема изнервирано од ниеден играч и го нема наречено со погрдни зборови? Многу сакам да го сретнам.
Кој е тој прав фан кој се нема изнервирано од ниеден играч и го нема наречено со погрдни зборови? Многу сакам да го сретнам.
Утре играме со Миделзбро:helou:Мислам дека Мидлзброу лошо ќе помине наредната недела. Чувствувам дека фрустрациите од неефикасниот напад ќе се истурат против него. Роналдо можеби ќе се врати во првиот тим, а дури и да не е така мора да се почне со ефикасна игра. Лани исто почна сезоната, па после знаеме каква стана формата.
А бе друже али прошлата сезона како изигра Харгривс се секаваш??? Страшен деструктор на противничката игра е ако игра на позиција заден везен играч. А во последниот натпревар играше десно што не е негова позиција. И како што гледаш не игра на ниво целиот тим на а не само Харгривс. Мислам дека ме сваќаш што е поентата.:smir:Од тие очекувам повеќе..Извинете но овој Харгривс ми оди преку к*р веќе...Не можам да го гледам,исто како и Гери Невил,кога ги гледам нив ми се иде телевизорот да го фрлам низ прозор.
П.С Ајде талентирани играчи,сега му е мајката да се докажете,победа значи +утакмица за вас,уште една победа +уште една утакмица за вас!Ако изгубете толку,цела сезона ќе немате настап со правата екипа.:helou:
+ na ovie...ЈЕССССС. Манчестер Јунајтед - Мидслбро на СуперСпорт 1. Доколку ја има некој ок, ако не ќе има линкови.