Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.686
Поени од реакции
22.582
Абе денес сме играле.. :vozbud:
Мој тип: 1-0

Леле, на Кабелнет ќе им ебам се, ја имав и јас Супер Спорт, ама ја исклучија.
Ако ја даваат на инфо каналот ќе ја гледам.
И ти ли си на Кабелнет друже:helou: и јас.Можеби ќе ја дават на инфоканалот. Јас ќе ја играм 1-1

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Ќе го гледам натпреваорт само 7-8 минути и ќе викам такси на тренинг сум.:toe::(
П.С Ќе го гледам ако го даваат на Кабел Нет,исто како и Ѓавол Рулз и Фараон.:toe:

Член од
18 август 2008
Мислења
20
Поени од реакции
0
А луѓе што стана со Рио доби ли црвен? Зошто на крај се така испомешано беше и не дадоа во преносот, а на нет пишува за некој казни за него. Позз

И ајде вечер да растуриме редно е:vozbud: таман за самодоверба пред другите натпревари со Болтон И во ЛШ

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
А луѓе што стана со Рио доби ли црвен? Зошто на крај се така испомешано беше и не дадоа во преносот, а на нет пишува за некој казни за него. Позз

И ајде вечер да растуриме редно е:vozbud: таман за самодоверба пред другите натпревари со Болтон И во ЛШ
Каков црвен бе што збориш?
Уствари ја од нервоза не ги гледав последните минути ај кажете баш ме интересира.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070

Не е казнет Рио.:helou:Само што тој полуде мислејќи дека судијата свирна фаул,а судијата свирна крај.:)

G

Gray Foxx

Гостин
За жал доби црвен. Не видовте ли после? На сите веб страни пишуеше за црвениот.:tapp::tapp:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
П.С Еве ти од натпреварот
Chelsea [1 - 1] Manchester U.
18' [0 - 1] J. Park
35' P. Scholes
41' R. Ferdinand
58' G. Neville
59' D. Berbatov
67' J.O. Mikel
79' W. Rooney
80' [1 - 1] S. Kalou
86' P. Evra
90' C. Ronaldo
Тие што се напишени Кристиано,Евра,Руни се со жолти.:helou:

G

Gray Foxx

Гостин
Мисли си ти дека не доби црвен. Што читаше после натпреварот ти бе? Само за Рио црвениот се праи муабет. :kesa:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Немаше црвен картон за Рио, тоа е сигурно, може ако сака некој да се клади со мене!

Фердинанд ја избегнува казна

Англиските медиуми пренесуваат дека дефанзивецот на Манчестер Јунајтед, Рио Фердинанд нема да добие казна од ФА, поради неговите реакции во последните мигови од дербито со Челзи

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
G

Gray Foxx

Гостин
Ајде да се кладиме.

Добро бе мора ли на се да верувате. Не знам како можете такво глупо прашање да поставите. Зарем немаше да дознаеме до сега ако имаше Рио црвен? Значи само постови да се пишуваат, нема врска дали имаат смисла или не. :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom