Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.586
E ај да му ќути, по која основа доби олеснителни околности?
E ај да му ќути, по која основа доби олеснителни околности?
Абе сеа може да го казнат Фергусон за тоа. На ако стварно направат такво нешто значи прави местенки се.E ај да му ќути, по која основа доби олеснителни околности?
Мене брат ми беше битно бидејќи на мојава кабловска ја нема МТВ 2, така да пак стримови требаше да барам, или антени да поврзувамMтв2 нека биде, и така коментарот нема да ми е битен важно ми е да ги гледам моите.
Зашо го нема Сколс во првиот состав ?? А Керик колку ќе отсуствува ...
Јас реков дека ќе навивам ама во друга смисла,онака лежерно ако победи да зеам некој денар ако не јбг.И јас не би навивал за никој друг освен за Челси и Партизан:helou:Те разбирам, знам дека не беше провокација, ама изгледа не ме сфативте, сакав да кажам дека никогаш не би навивал за друг тим освен Јунајтед. :smir::smir:
За мене вистински фан е оној што навива само за еден тим.
Сколс е суспендиран, а Керик би требало да отсуствува од 4-6 недели.Зашо го нема Сколс во првиот состав ?? А Керик колку ќе отсуствува ...
WHY ??? :nesum:Сколс е суспендиран
За Сколс стварно незнам зошто е суспендиран, а направив едит за Керик.WHY ??? :nesum:
А не ми кажа, колку е сериозна повредата на Керик ... :smir:
Е малку, месец дена ... :nesum:Сколс е поради намерното удирање со рака,на натпреварот со Зенит.Кога му дадоа црвен картон:helou:А на Керик повредата не е нешто сериозно,ама пак треба да одмара од 4-6 недели.:helou:
3 меча, ништо сериозно.Е малку, месец дена ... :nesum: