INVINCIBLE
MUFC
- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 3.462
- Поени од реакции
- 434
Дени Велбек не, ама Манучо колку сакам да го видам... Ајде нека се опорави побрзо.Абе кој сака нека игра...Дани Велбек ако треба нека играСамо да победиме:smir:
Дени Велбек не, ама Манучо колку сакам да го видам... Ајде нека се опорави побрзо.Абе кој сака нека игра...Дани Велбек ако треба нека играСамо да победиме:smir:
ВДС - Браун, Рио, Вида, О`Ши - Нани, ПАМЕЛА Овен, Гигс - Тевез, Wazza
Претпоставка за вечер.
Манучо и РоналдоЕве го составот што го имаме на располагање за вечер
Manchester United: Van der Sar, Kuszczak, Foster, Brown, Neville, R Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evans, O'Shea, Evra, F Da Silva, Ronaldo, Nani, Hargreaves, Anderson, Possebon, Fletcher, Park, Giggs, Tevez, Rooney, Berbatov, Manucho, Welbeck.
А бе чекајте, да земиме залет, после кој ќе не запри:helou:Манучо и Роналдоајде нека конечно и на нас ни тргне.
Ред Девил, дај бе не тупи, ни те провоцира ни ништо. Јас вчера ја имав кец Челзи и сакав да победат, не дека навивам за нив.Ја никогаш не би навивал за ЧЕЛЗИ! Ама буквално никогаш. И да се пари у прашање.
Али браво за тебе, се оправуваш. За се има првпат, ќе има и втор и трет... :helou:
Те разбирам, знам дека не беше провокација, ама изгледа не ме сфативте, сакав да кажам дека никогаш не би навивал за друг тим освен Јунајтед. :smir::smir:Ред Девил, дај бе не тупи, ни те провоцира ни ништо. Јас вчера ја имав кец Челзи и сакав да победат, не дека навивам за нив.
Дај веќе преку *ур ми е од вакви препукувања. За џабе отвораме кавги. Ако има вистинска причина ајде, ама вака. Немам ништо против тебе, ама се надевам дека како поискусен ќе ме разбереш:smir:
Тоа не е навивање, си чека човекот за пари! И јас сакав вчера да победи Челзи, ама не навивам за нив. Мислам дека сум повеќе од јасен:smir::helou:Те разбирам, знам дека не беше провокација, ама изгледа не ме сфативте, сакав да кажам дека никогаш не би навивал за друг тим освен Јунајтед. :smir::smir:
За мене вистински фан е оној што навива само за еден тим.
Еееее, така може. Изгледа не се разбравме убаво пред тоа. :smir: :helou::helou:Тоа не е навивање, си чека човекот за пари! И јас сакав вчера да победи Челзи, ама не навивам за нив. Мислам дека сум повеќе од јасен:smir::helou:
Епа не, им шибнаа финансиска ињекција од 85 милјарди долари, несмеат да дозволат крах на гигантот во осигурувањето... ако падне тој ситешто паднале под него... тотално пропаднале.