Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Најдобр ке е Роналдо да почне од клупата ке биде по одморен за натпреварот со Челзи. :helou:
Ама Ферги си знае 22 фодини е на кормилото на Манчестер.:wink:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
ВДС - Браун, Рио, Вида, О`Ши - Нани, Памела, Овен, Гигс - Тевез, Wazza

Претпоставка за вечер.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Еве го составот што го имаме на располагање за вечер

Manchester United:
Van der Sar, Kuszczak, Foster, Brown, Neville, R Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evans, O'Shea, Evra, F Da Silva, Ronaldo, Nani, Hargreaves, Anderson, Possebon, Fletcher, Park, Giggs, Tevez, Rooney, Berbatov, Manucho, Welbeck.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Еве го составот што го имаме на располагање за вечер

Manchester United:
Van der Sar, Kuszczak, Foster, Brown, Neville, R Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evans, O'Shea, Evra, F Da Silva, Ronaldo, Nani, Hargreaves, Anderson, Possebon, Fletcher, Park, Giggs, Tevez, Rooney, Berbatov, Manucho, Welbeck.
Манучо и Роналдо :pipi: ајде нека конечно и на нас ни тргне.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ја никогаш не би навивал за ЧЕЛЗИ! Ама буквално никогаш. И да се пари у прашање.
Али браво за тебе, се оправуваш. За се има првпат, ќе има и втор и трет... :helou:
Ред Девил, дај бе не тупи, ни те провоцира ни ништо. Јас вчера ја имав кец Челзи и сакав да победат, не дека навивам за нив.
Дај веќе преку *ур ми е од вакви препукувања. За џабе отвораме кавги. Ако има вистинска причина ајде, ама вака. Немам ништо против тебе, ама се надевам дека како поискусен ќе ме разбереш:smir:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ред Девил, дај бе не тупи, ни те провоцира ни ништо. Јас вчера ја имав кец Челзи и сакав да победат, не дека навивам за нив.
Дај веќе преку *ур ми е од вакви препукувања. За џабе отвораме кавги. Ако има вистинска причина ајде, ама вака. Немам ништо против тебе, ама се надевам дека како поискусен ќе ме разбереш:smir:
Те разбирам, знам дека не беше провокација, ама изгледа не ме сфативте, сакав да кажам дека никогаш не би навивал за друг тим освен Јунајтед. :smir::smir:
За мене вистински фан е оној што навива само за еден тим.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Те разбирам, знам дека не беше провокација, ама изгледа не ме сфативте, сакав да кажам дека никогаш не би навивал за друг тим освен Јунајтед. :smir::smir:
За мене вистински фан е оној што навива само за еден тим.
Тоа не е навивање, си чека човекот за пари! И јас сакав вчера да победи Челзи, ама не навивам за нив. Мислам дека сум повеќе од јасен:smir::helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Тоа не е навивање, си чека човекот за пари! И јас сакав вчера да победи Челзи, ама не навивам за нив. Мислам дека сум повеќе од јасен:smir::helou:
Еееее, така може. Изгледа не се разбравме убаво пред тоа. :smir: :helou::helou:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе спонзорот е најмал проблем. Манчестер е Манчестер кој не сака да има негово име на Манчестерски дрес. Еве и рамковски ако треба со а1 ќе спонзорира таму. :pos: уште еднаш спонзорите се најмал пробле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom