GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.740
- Поени од реакции
- 11.626
Со Челзи, Мидлзбро, Болтон, Блекбурн, Аалборг...3 меча, ништо сериозно.
Со Челзи, Мидлзбро, Болтон, Блекбурн, Аалборг...3 меча, ништо сериозно.
Тоа се 5, не 3.Со Челзи, Мидлзбро, Болтон, Блекбурн, Аалборг...
Ама 4 недели се.Тоа се 5, не 3.
Грешка си. Од 5 жолти се одмара.Браво за изјавата на САФ. А бе како може ај да е казент на три натпревари па после да ја укинат.Јас мислам дека може само да ја намалат. А плус потради 3 жолти се одмара на еден натпревар а не пак за директен црвен:nenene:. УПРАВА П***РИ.
Ај нека е со среќа вечер и мислам дека добро ке ни дојде победа за подигање на самодовербата.
Dali ke igra Berbatov?
Verno li e deka ke go chuva za mechot so chelzi?
Ако е закаснато да не е заборавено. Фала за честитките и добредојден си на темава:smir:Честито нова тема ( малце закаснив ама касно ја видов) позз
Значи нема да игра Бербатов или не е официјално ова ?СОСТАВИТЕ:
Man Utd: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Evans, Evra, Nani, Hargreaves, Fletcher, Park, Rooney, Tevez.
Subs: Foster, Brown, Ronaldo, Anderson, Giggs, Vidic, O'Shea.
Villarreal: Diego Lopez, Angel, Rodriguez, Godin, Capdevila, Cani, Eguren, Edmilson, Pires, Fernandez, Franco.
Subs: Viera, Santi Cazorla, Ibagaza, Llorente, Javi Venta, Senna, Fuentes.
Referee: Wolfgang Stark (Germany).
Ама мислам само првиот пат 5 картони после тоа е на секој 3.Грешка си. Од 5 жолти се одмара.
Опааа. Еванс игра а. Одлично. Време е да видиме како игра под притисок.СОСТАВИТЕ:
Man Utd: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Evans, Evra, Nani, Hargreaves, Fletcher, Park, Rooney, Tevez.
Subs: Foster, Brown, Ronaldo, Anderson, Giggs, Vidic, O'Shea.
Villarreal: Diego Lopez, Angel, Rodriguez, Godin, Capdevila, Cani, Eguren, Edmilson, Pires, Fernandez, Franco.
Subs: Viera, Santi Cazorla, Ibagaza, Llorente, Javi Venta, Senna, Fuentes.
Referee: Wolfgang Stark (Germany).