Што би направиле кога би знаеле дека е "утре" крај на светот?

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
ке си земам малборо и џони вокер и некој јак мотор така пијан да го возам ке изнаебам некоја и на крај ке мавнам бокс на некое лцд (мн ми е мерак) и ке седнам негде и ке цекам да умрам:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Крадам млазен авион го носам на сред море и со нуркачка опрема ќе идам за последен пат да уживам у морето :)
Освен ако не ме угризе некоја ајкула ама ионака ќе умрам:)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Земам чипс, хајнекен, малборо и си лежам на кревет кај мене. НЕ СЕ МРДАМ!

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Ќе ја бацам мама,баба,сестра ми,дедо ми,баба ми,братучетка ми,ќе им се заблагодарам за се шо правеле за мене,ќе соберам се шо дома има пари,ќе го земам дечко ми подрака и со моторишчето ќе одиме во незаборавна авантура!

КиреМали 1911

Модератор Неимар
Член од
23 јуни 2007
Мислења
1.313
Поени од реакции
223
Земам чипс, хајнекен, малборо и си лежам на кревет кај мене. НЕ СЕ МРДАМ!
Исто...само Давидоф.
И не би преебал некоја јака пи*ка, и не би украдил кола да се бапнам во некој ѕид. Ако бре, можда ќе е дезинформација тоа за крај на светот. Јас барем во уживање ќе сфатам дали било вистина или не.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
ве молам не со вакви теми...доволно беше онаа црна дупка да ме извади од памет па мислев дека ми е заден ден од живот...се испојавував на сите што ми значат и ги сакам и си легнав и си чекав...ама ебаго нема црна дупка:pos2:не размислувам на ова дека ме фака страв:nesum:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Прво ќе го убијам бојан е послем би сакал да ги средам Бакојани и Караманлис и за крај да ги запалам коските на Метаксас, Венинзелос и Мицотакис. Послем на раат ќе си легнам, ќе си ставам слушалките на уши и ќе си слушам добра музика. Така на раат ќе си умрам и без грам совест бидејќи полесно ќе ми биде каде и да одам послем тоа :)

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Ако дознаам на време супер. Не знам. Додека не дојде тоа време уживај кога ке дојде ке видам. Ќе ми текне нешто. :)

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
ќе се поздравам со сите шо ги сакам :pipi: и ќе се потрудам да си ги испрам гревојте шо сум ги напрајла да не горам во пеколот:vozbud::vozbud:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Собирам 20-мина другари калаш у рака и на све албанско мамето ке му го ебам

Се што не е македонско?

Кој друг иде со нас??

:helou::helou:

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
Собирам 20-мина другари калаш у рака и на све албанско мамето ке му го ебам

Се што не е македонско?

Кој друг иде со нас??

:helou::helou:
Која е поентата кога и онака "утре" сите ќе не нема?

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Ќе се самоубијам кога би слушнала такво нешто...Да ги претркам другите у умирањето и у задгробниот живот да им се смеам...:tv:

С

Спенсер

Гостин
Член од
2 декември 2007
Мислења
37
Поени од реакции
1
sto bi napravil da znam deka e utre kraj na svet bi otisol bi ebnal edna ukrainka i posle ke zapalam edna cigara i ke legnam da spiam

Kajgana Shop

На врв Bottom