Што би направиле кога би знаеле дека е "утре" крај на светот?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Ќе правам тоа што ќе ми текне во моментот :vozbud:

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Епа ќе станам ќе се измијам, ќе се истуширам, и ќе се забричам, неможе туку така небричен да одам во рајот или пеколот, нема смисла, многу народ би требало да не очекува таму...срамота несреден...а успат и некоја од овие комшивкиве мерак шо ми прават би ја подружил малку така....:vozbud:

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
Епа вака! Станувам сабајле, идам да се видам со другарчињата, да се присетиме на старите добри времиња, дешавки итн итн. Па после идам до у продавница, купувам Марлборо златно и Џони Вокер и идам кај една (многу јака) комшика да и напраам систематски преглед! После прегледот палам една цигара уз Шетачот! Малце одмор, па идам крадам некоја јака кола па после се собираме со другарчињата идеме до у школо, праиме масакар и после идеме у кафана да славиме се до крајот на светот! :toe:

B

Blacks

Гостин
Ke stanam ce izedam edno morkovce natopeno u domasna rakija.Posle ce mi se dopadne toa morkovce i ce izedam use edno. I taka ce izedam mnogu morkovcinja :P

Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
pa vaka prvo nesto so ke napram ke zemam AK-47 (kalasnikov) i imam eden spisok doma so luge so gi nekam i so mi imat zgreseno i ke pocnam po red da gi tepam.Ke gi ispoubijam site so me nervirat i so gi nekam.Poslem ke zemam ke gi ubijam tie najmnogu so gi sakam zasto poradi niv(taa) mi se zaeba zivotot.poslem od ko ke gi ubijam site ke zemam edno kilo treva ke se napusam ke se napram letva i i ke cekam da umram:helou:

Подобро пуси од почетоко оти џабе ке ги убавас а сигурен си дека и тие ке умрат "утре"

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
emi ako ide krajo na sveto ke sednam na kompjutero i ke napisam na Msn na personal message "ide kraj na sveto" i ke pisam na kajgana na nekoo tema :D:D:D a u sti vreme ke si gledam profilo na prijateli nekoj dali mi goo gledal :D:D:D:D:D::vozbud:

Член од
31 август 2008
Мислења
21
Поени од реакции
0
Ако е денеска крај на свето јас прво ке зеам ке преебам некоја зенска со ке ми дое на рака и на крајо пред да се слуце тоа крај на свето ке се кацам на највисокото дрво и ке се врлам одозгоре за 1000 евра:pos2:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Ke idam vo srbija ,a posto srbija e 50 godini ponazad od svetot , pokasno ke dojde krajot(ke poziveam uste 50 god ) :pos2::pos2:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Ако "утре" е крај на светот???? Кој е тој утре бе????? а? Кој е??

Kajgana Shop

На врв Bottom