Што би направиле кога би знаеле дека е "утре" крај на светот?

V

Viktoranius

Гостин
Ќе и го опнам на професорката по англиски. Таа кучка секој ден ме пали се повеќе и повеќе.

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
505
Поени од реакции
288
Ке се испијанам и ке ја поминам ноќта со најблиските:tv:

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
505
Поени од реакции
288
Или пак ги земам куферите и бегам Германија:pos2::pos2::pos2::pos2:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ке му дам еден Хед Шат на професорот по математика. :pos2:

KakoSakam!

Kladionicar
Член од
7 април 2008
Мислења
105
Поени од реакции
7
Хмммммммм.....Пааа вака
Коа ќе станам,се испоздравуем со Мама,Тато,Дада,Баба,Баба,Дедо и Кучето.Јадам нешто онака,пашкам едно два три Џокаци дур го преслушуем цел Боб Марли.Ондак идам,и има да ебам нешто,мора!Па ќе зеам кола,да извозам се дур ми е мерак.Послем , ќе си купам една кавадарка, дволитра социјалка и едно родео меко,и ќе седам у градинка,за мерак ! Послем ја посетуем омилената кафана,кај што ќе пијам ракија се дур можам,со српско,најдобрите другари и едно 15 шопски,тука веќе со Малборото :D Ондак идам,и мора да се истепам со некој,незнам у последно време ептен сум нафуран:kesa: Од коа ќе се отрезнам,(цел ден иам нели =]) Мора да зеам едно 5-6 Диазепами МОРАМ ДА ПРОБАМ КАКО Е ХАХАХАХАХХА :vozbud::vozbud: И за крај,веројатно ќе рипнам Банџи,мора и тоа чудо да се проба.Веројатно ќе ебам уште нешто,ке запалам Џокац,и ке легнам да спијам....:tv:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.721
Поени од реакции
11.559
Од тука на авионот и право на Олд Трафорд. :vozbud:

DDvl

Иден Психијатар
Член од
13 април 2008
Мислења
166
Поени од реакции
2
Јас би направил вака ... прво ке си зеам неколку кутии Винстон Блу, Џони Вокер, и после тоа со 3цата најдобри другари ке си седнам некаде у некој кафиќ/кафана и ке се потсеќаме на добрите стари времиња ... се што сме правеле и така ... После тоа ке си ја ебам Македоснки таја што ми предава .... ке се доначукам и ке чекам да заврши мојот живот ...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
ке го :drk: на сред центар ке силувам 2,3 и ке уживам:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom