Што би направиле кога би знаеле дека е "утре" крај на светот?

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
ќе направам се што дотогаш не сум го направил, а сум сакал. потоа ќе се молам да не е вистина, за да можам да раскажувам за сите лудости што сум ги направил во еден ден.:toe:

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Ke SPIJAM CEL DEN!!!
BAREM NEMA DA IAM NIKAKVA OBVRSKA I KE SE IZNASPIJAM DURI SAKAM

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ќе се каам што во животов сум била толку срамежлива и стегната.:nesum:

А да и да не заборавам... ќе се каам што невина ќе си умрам.:pos::icon_lol:

Член од
11 септември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
6
Ќе се избањам и искачам за последен пат во живот и за инат на моите не се враќам до сабајле ! ! ! !:pos2::pos2:

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.343
Поени од реакции
2.236
Би се фрлил од 1ви спрат ! :nesvest:

:pos2:

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Ќе напишам писмо со мрсна содржина врз некој тешко распадлив материјал и ќе го закопам во двор. Може некој ќе ме откопа некои милијарда години од денес. :vozbud:
Слично би направил и јас. Би сакал после XXX години да се дознае за мене, да се знае дека сум постоел ебаго :).
Инаку друго што би направил, хмм. Па ќе се поздравам со најблиските, ќе
си седнам на компјутерот, ќе си направам еден playlist со така мои омилени песни, ќе си ставам слушалките, ќе пуштам глас-колку што може, и ќе уживам. :) А да, и ќе чекам да дојде крајот.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Баш сакав да беше крај на свет пред некое време кој се збореше бидејќи каде и да отидеме после тоа би било подобро од овде !!!

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
pa vaka prvo nesto so ke napram ke zemam AK-47 (kalasnikov) i imam eden spisok doma so luge so gi nekam i so mi imat zgreseno i ke pocnam po red da gi tepam.Ke gi ispoubijam site so me nervirat i so gi nekam.Poslem ke zemam ke gi ubijam tie najmnogu so gi sakam zasto poradi niv(taa) mi se zaeba zivotot.poslem od ko ke gi ubijam site ke zemam edno kilo treva ke se napusam ke se napram letva i i ke cekam da umram:helou:
Зошто да трошиш време да ги убиваш сите што те нервираат кога и онака ке умрат наредниот ден:helou:

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
ќе се качам на планина ( царев врв - осоговски пл. ) и ке си седам там цел ден ќе си уживам.... чуството е :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Ќе ми биде зал многу зашто не сум го видел светот а ќе биде срушен. И на тие што ми значат не сум им кажал колку навистина Ги Сакам ...!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom