Кој спорт не го сакате?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Паа...Крикет и бејзбол... не ги сваќам овие спортови баш баш... живот.. со мал мозок хахаха...
а приметувам многумина не им се свиѓа рагбито... јас лично.. имам добро мислење и за америчкото а многу сакам да го глеам тоа австралиското зашто ... се смеам ко Џим да глеам на тоа :pos2:

Член од
15 февруари 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
.. вака..
све сакаам..
бокс нејќу да гледам, али да го практикувам...
хаха шала..
не сакам бокс единоо.. :)

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Да де. Не дека тренираш.:vozbud::vozbud:

НЕ дека тренирам. Ама стварно не ми се допага и мојот спорт..:smir:
Барем изјасни се зошто не го сакаш. Еднореченични постови ми се на листа на бришење според вечерниот распоред :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Рагби не поднесувам, не можам органски да го поднесам. Потоа не сакам бокс, сум борење, билокакводруго борење, не сфаќам што е уживањето да гледам спорт каде двајца се млатат меѓу себе. Потоа карлинг е изузетно досаден спорт, а не сакам и голф. Ајде 2 саати за едно скапано топче да бутнеш во дупка. Глупости.:jaj:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Бејзбол и уметничко лизгање.Посебно неможам да сфатам шо е интересно во ова второво.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
бокс, многу ми е насилен спортот и незнам како уживаат да го гледаат, ајде тоа кечери не ми е до толку грозно бидејќи е глума и добар е целокупниот амбиент,ама оној вистинскиот бокс, па крвој од уста... блак, стварно многу ми е грозно

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Кајакарство незнам зашо али органски ме нервира по бед од спорт нема
и на секое првенство нашиот се натпреварува и под 40 никат не бил

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Барем изјасни се зошто не го сакаш. Еднореченични постови ми се на листа на бришење според вечерниот распоред :)
Ај бидејки ми се закани со бришење ке објаснам зошто.............................................................

еваааааа, без пост останав. Што значи професионалец репрезентативец модератор да има ццц:vozbud::vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ај бидејки ми се закани со бришење ке објаснам зошто.............................................................

еваааааа, без пост останав. Што значи професионалец репрезентативец модератор да има ццц:vozbud::vozbud:
Не се прави на Тошо многу. Ако ти се постира асално, постирај, ако не, Играчница е неколку подфоруми подоле.

M

Mario Gómez

Гостин
се ми се допаѓа освен спортовите кај што се слаби Македоците и Германците!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.709
Поени од реакции
11.538
1. Американски фудбал - тој спорт едноставно неможам да го сватам, и ваљда цел живот ќе се чудам која му е финтата :)

2. Голф - можеби ќе ми се допадне ако играм, но додека не се случи тоа ќе остане еден од моите подосадни спортови (за гледање).

3. Скијање, бокс, кошарка..

M

Mario Gómez

Гостин
Да може да се каже голф, не ги разбирам правилата, крикет.....

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Неможам да поднесам голф...Многу монотона игра и бесцелна...Некако за тапа личности ми е...

Kajgana Shop

На врв Bottom