Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Јавање коњи и едриличарство ми се најбезвеза спортови!
:pos2: исто така и јас инаку ги заборавив рагби, безболРиболов, планинарење и еден спорт не знам како се вика ко со четки тријат на под една топка да се движи :pos2:
Тоа е тоа, спортот кој засега води во листата на најомразени спортови, Карлингот:Риболов, планинарење и еден спорт не знам како се вика ко со четки тријат на под една топка да се движи :pos2:
Абе баш е интересен спортов само шо неможе овде да се играТоа е тоа, спортот кој засега води во листата на најомразени спортови, Карлингот:
Прилично е фасцинантно што дури и оној/онаа што го пушта каменот да се лизга, *мора* да има метла со себе. Која е поентата?!?!? :lud:Тоа е тоа, спортот кој засега води во листата на најомразени спортови, Карлингот:
Зеус, друже, на зимската Олимпијада во Торино го гледав спортов и задремав пред телевизор. Ја пуштаат (инсерт ворд хиер) и двајца метат пред неа. Треба во кругот да ги "избацат" противничките(инсерт ворд хиер) и да ги постават нивните.:wink:[zEUs];1700201 напиша:Абе баш е интересен спортов само шо неможе овде да се игра