SV-Strange
Sorcerer Supreme
- Член од
- 27 август 2007
- Мислења
- 3.604
- Поени од реакции
- 367
Калчо.
You're on!Прилепчани, дојдете да видите како се организира фестивал на пивото
Идам, нормално. Со друштво пивопијци од форум.
Натпревар организираме? М, Серпико?
Читам и не ми се верува...беззаконие!ТРН!!!! Читаш?
Count me in!You're on!
Eте од кај е стомачето ле.Читам и не ми се верува...беззаконие!
Count me in!
После 5 години напори не успеавте асално да организирате еден фестивал, па еве... ќе ви покажеме како треба.После 5 години напори
Локалпатриотизам can harm your brainПиво ленд бе :pos2:
Шо се палите не знам еден е пиво фест во Македонија. Прилепскиот. Колку и да е тажна вистината. После 5 години напори да го земат нашиот сега си одржуваат свој. Колку ќе биде мизарија. Едноставно нема шмек.
Инаку сите околу мене си поминаа супер за пиво фестот. А замислете ниту слушаат народњаци ниту слушавме таква музика. Значи за секого има избор. Кој сака да се забавува не е проблем. Пиво е дешавката
Едит: Многу пива ќе се продаваат но тоа не значи дека сите тие ќе имаат официјални штандови. Па и во прилеп низ продавниците имаше еден куп различни пива. Секој може да земе некој бренд и да го продава за пари
Ада ќе ги совлада сите во женска конкуренција, не се сомневам во тоа.Пивофакингленд
:je:
Као докажан и ретко надминат beer drinker, очекувам и награда од организaторите за мојот придонес:party2::party2:
Аха...ама затоа во кафичите само Даб се мава, Скопско ни за лек, а во продавница секако дека има, и овде има.....Ке го завршам коментаров по завршувањето на пиволенд.....Пиво ленд бе :pos2:
Шо се палите не знам еден е пиво фест во Македонија. Прилепскиот. Колку и да е тажна вистината. После 5 години напори да го земат нашиот сега си одржуваат свој. Колку ќе биде мизарија. Едноставно нема шмек.
Инаку сите околу мене си поминаа супер за пиво фестот. А замислете ниту слушаат народњаци ниту слушавме таква музика. Значи за секого има избор. Кој сака да се забавува не е проблем. Пиво е дешавката
Едит: Многу пива ќе се продаваат но тоа не значи дека сите тие ќе имаат официјални штандови. Па и во прилеп низ продавниците имаше еден куп различни пива. Секој може да земе некој бренд и да го продава за пари