iksimkd
ШшшШшшШ...
- Член од
- 31 јули 2007
- Мислења
- 5.000
- Поени од реакции
- 2.184
Нема таму многу скинови за MSN 9, и тие што ги има не ги бива...Оди на сајтот на MSN Plus и таму симни си скинови.
Нема таму многу скинови за MSN 9, и тие што ги има не ги бива...Оди на сајтот на MSN Plus и таму симни си скинови.
Имаш некој сајт, ама да немаат вируси скиновите, да ми кажиш?Нема таму многу скинови за MSN 9, и тие што ги има не ги бива...
НЕМОЈ БЕЕwww.whoblocksyou.net еве види:smir:
кој ке ти ја дознае лозинката ??НЕМОЈ БЕЕ
амн тим4е, колку пати сме зборувале овде за тие страни, сите се лажни
единствена цел: дознавање на твојата лозинка...
изгледа треба да почувствувате на своја кожа што значи да ви го променат пасвордот, па да се научите овие страни веќе да не ги посетувате
ако сакаш да видеш дали те блокирал, направи си нов мсн и од таму адни го
ТОЈ што ја направил странатакој ке ти ја дознае лозинката ??
Де бе чоек, не се глупирај.Се знае кој може.Сопственикот на сајтоткој ке ти ја дознае лозинката ??
да му е..м мате.. :baeh::baeh:Де бе чоек, не се глупирај.Се знае кој може.Сопственикот на сајтот
Ај да научиш нешто. На овој начин проверуваш кој те ИЗБРИШАЛ од контакти, а не кој те блокирал. На истиов начин тие од таквите сајтови ти кажуваат кој уствари ТЕ ИЗБРИШАЛ, и при тоа ти го знаат pass-от, и си се рекламираат по твоите контакти преку твојот јузер :helou:Многу е лесно ... не треба никаква програма
http://www.metacafe.com/watch/1112887/how_to_find_out_who_blocked_you_on_msn/
A да кажеше најпрво што е проблемот?a oti jas ne mozam da go instaliram windows live messenger 8.5????