M
marko 1996
Гостин
како на Messenger plus taka da ne se u boja iminjata???? mn me nervira :nenene::nenene:
Инаку (користам 9,0) и од сабајле кога се конектирав долу под рекламата за мсн имам додаток search и истото го има под полето за пишување кога разговараш со контактите ако пребараш нешто резултатите ти ги дава во прозоорецот во кој разговараш го забележа некој?
Инсталирајте си Дискавери, на него во сетапот има опција Remove the web search bar from the conversation window и remove the web search bar from the menu.Леле и јас го видов тоа
Дај кажете како да се отстрани?
Еднаш порано инсталирав Дискавери, ама се зафркна се.Името почна да се менува.Пример од Exotic, почна Etoxic, Ecitox и т.н.Инсталирајте си Дискавери, на него во сетапот има опција Remove the web search bar from the conversation window и remove the web search bar from the menu.
Не е само кај 9ката, јас имам 8.5 и кај мене го имаше гомцево, ама го тргнав. Изгледа кај сите верзии на мсн го има, некоја нова функција(?).
Затоа што месечината е далеку.a oti jas ne mozam da go instaliram windows live messenger 8.5????
Инаку (користам 9,0) и од сабајле кога се конектирав долу под рекламата за мсн имам додаток search и истото го има под полето за пишување кога разговараш со контактите ако пребараш нешто резултатите ти ги дава во прозоорецот во кој разговараш го забележа некој?
Абе овие функции ги има од 8.0 па навамуЛеле и јас го видов тоа
Дај кажете како да се отстрани?
не тее виндоусот апдејтиран .. шо виндовс имаш ??a oti jas ne mozam da go instaliram windows live messenger 8.5????
Хуху, ако е тоа све што можеш ондак изволте После тоа јас сум на ред да видиме што можам Може така ?saka nekoj da mu go zamrznam msn-to
Кажи што можеш? Ме интересира што е можно да се направи...Хуху, ако е тоа све што можеш ондак изволте После тоа јас сум на ред да видиме што можам Може така ?
Забрането е јавно да се пишува на форумов за работи кои би можеле да наштетат и кои НЕ СЕ КОРИСНИ.Кажи што можеш? Ме интересира што е можно да се направи...
Забрането е јавно да се пишува на форумов за работи кои би можеле да наштетат и кои НЕ СЕ КОРИСНИ.
А мене ме интересира што уствари сте се фатиле за тоа MSN замрзнувач, MSN Password Recovery, MSN Hack Tools или некои такви срања ? (прашањето важи само за тие кои користат некоја од горенаведените MSN алатки).
Moze nekj da prati link za download za Discovery ?
Порано се занимавав со вакви работи и може да се направи многуКажи што можеш? Ме интересира што е можно да се направи...