-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Логика во реченицава?абе како кога секоја хакерска програма се плака како мозе некој да те гледа ... божеееее !!
Логика во реченицава?абе како кога секоја хакерска програма се плака како мозе некој да те гледа ... божеееее !!
НЕМАЛогика во реченицава?
прво и прво од каде ке ја најдес програмата како второ за да те гледа он сиаличката на камерата ке треба да ти светнеЛогика во реченицава?
Добро...прво и прво од каде ке ја најдес програмата како второ за да те гледа он сиаличката на камерата ке треба да ти светне
прво и прво од каде ке ја најдес програмата како второ за да те гледа он сиаличката на камерата ке треба да ти светне
така треба да знаес оти е здраво
Тебе дефинитивно не ти свети сијаличката!
Леле денес цел ден се смеам со постовите на тим4е
ако !!Добро...
да си знам...
дада секако оти ке ја најде некој... ај ако ја има некој нека ми каже во со сум облечен сегаи ја будала ви кажвам за некој програми сеа сите камерите в таван ќе ги насочите
бтв ја најде некој ?
Не сме педери тебе да те гледаме
Оди на сајтот на MSN Plus и таму симни си скинови.Како да сменам скин на мсн плус?
Одам во Messenger Plus! -> Preferences -> Customize! -> Skins
Но нема друг скин освен овој дифолт.
Уште едно прашање, дали можам од позадина да направам скин?
Инсталирај си SP3 или само Windows Installer 3 и толку. И таму ти пишува што ти треба, прочитај убаво и тоа симни си го.Едно прашање.... сакам да инсталирам понова верзија од 8.1 но неможам зошто ми дава порака Critical update needed и нешто спомнува таму требало понова верзија на Windows update agent... има некој идеја како да го средам ова ?