Ете ти го проблемот. Зимај го Windows Live Messenger 8.5 Build 1302 и се ќе ти биде у ред. И кажи им на сите што го имаат 9ката нека го сменат со овој. Сеа за сеа овој е подобар. :helou:
Misilis voj po ubav od voj
Ете ти го проблемот. Зимај го Windows Live Messenger 8.5 Build 1302 и се ќе ти биде у ред. И кажи им на сите што го имаат 9ката нека го сменат со овој. Сеа за сеа овој е подобар. :helou:
Го имав однесено компјутерот на чистење од вируси,а пред тоа имав бета верзија и се беше во ред.СЕга кога пак ја спуштив бета врзијата нешто не е во ред.Ете ти го проблемот. Зимај го Windows Live Messenger 8.5 Build 1302 и се ќе ти биде у ред. И кажи им на сите што го имаат 9ката нека го сменат со овој. Сеа за сеа овој е подобар. :helou:
E po cisto pisuvaj so ti znaci ova bre адвертисментсКасперски секогаш фајнл верзија е боље од бета. Мејлот ти е спамиран и си уклучил адвертисментс
Уште не е доусовршена таа опција, а за да работи треба и тие што ти се во контакт листа да ја имаат истата врзија како твојата. Гледаш дури и кај некој (кај SOLID на пример) не им се појавуваат никакви сликички, пошто уште е BETA!Анимирани сликичиња на дисплеј :helou:
Би требало да е опцијата Show Messenger Discovery upons sign in. Исклучи ја оваа опција. :smir:Го инсталирав Диксавери, најновата верзија, ми стигна како апдејт. Го инсталирав, си наместив функциите како што треба, ама сега секогаш кога ќе стиснам sign in, ми се отвора ИЕ и ме носи до страницата на Дискавери. На постарата верзија на Дискавери го средив тоа, да не ми се отвора на секое, ама тука сега не можам да ја најдам опцијата.
Ако се сеќава некој, или па знае која е таа опција да ја (од)штиклирам, слободно нека пише
Го инсталирав Диксавери, најновата верзија, ми стигна како апдејт. Го инсталирав, си наместив функциите како што треба, ама сега секогаш кога ќе стиснам sign in, ми се отвора ИЕ и ме носи до страницата на Дискавери. На постарата верзија на Дискавери го средив тоа, да не ми се отвора на секое, ама тука сега не можам да ја најдам опцијата.
Ако се сеќава некој, или па знае која е таа опција да ја (од)штиклирам, слободно нека пише
Абе никаков формат на слика нејќи да прими, не знам шо му е. Го преинсталирав 3 пати мсн-от, пак нејќиФлоу, МСН да не не го поддржува форматот на слика кој сакаш да го ставиш?
Друго не знам што би било, оти ова досега мене ми се нема случено.