MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
ДАЛИ САМО ЈАС ИМАМ ПРОБЛЕМИ ДЕНЕС СО МСН? па јеботе се утепав се изнамачив да влезам, и нема шанси да се логирам... у пм...
има некој чаре?

ај плиииз , сакам да се уклучам... оти ќе ми пропадне бизнисот :)

P

Princ

Гостин
ДАЛИ САМО ЈАС ИМАМ ПРОБЛЕМИ ДЕНЕС СО МСН? па јеботе се утепав се изнамачив да влезам, и нема шанси да се логирам... у пм...
има некој чаре?
Нема чаре ако не ни кажеш што точно се случува кога пробуваш да влезеш. Дури, оние од мајкрософт се толкави курнази што ако не успееш да се логираш ти даваат еден 8 цифрен код кој може да послужи за идентификација (а со тоа и отстранување - пола лек е да знаеш од што си болен) на проблемот.
Ќе ни го кажеш тој 8 цифрен код што ти се појавува во малото прозорче откако неуспешно се логираш на мсн, те молам?

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Нема чаре ако не ни кажеш што точно се случува кога пробуваш да влезеш. Дури, оние од мајкрософт се толкави курнази што ако не успееш да се логираш ти даваат еден 8 цифрен код кој може да послужи за идентификација (а со тоа и отстранување - пола лек е да знаеш од што си болен) на проблемот.
Ќе ни го кажеш тој 8 цифрен код што ти се појавува во малото прозорче откако неуспешно се логираш на мсн, те молам?

Mi vika
We could not sign you in to WLMesenger because theres a problem with your windows live ID
error code 800 488 31
i so e najcudno i majka mi ja logira i mojata druga adresa na live.com ja logira samo mene ne :(

NE SAKAM 300 kontakti da mi idat u ku*ac :(

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Имаат проблеми со серверите пробај подоцна ќе можи.

P

Princ

Гостин
Таа грешка се појавува ако имаш подесено на одредено време да ти истекува лозинката (со тоа, од хотмејл да те присилат да ја смениш).

Проблемот можеш да го решиш вака:
1. Оди на http://account.live.com
2. Кликни Sign in with a different account
3. Внеси го корисничкото име и кликни на Forgot your password
4. Следи ги упатствата за да ја ресетираш лозинката
5. Ако ти треба помош со ресетирање на лозинката, клик овде.

Откако ќе ја ресетираш лозинката и успешно се логираш да си провериш мејл на пример, одиме на MSN.
1. Во главниот прозорец на Windows Live Messenger одбери ја твојата е-маил адреса во паѓачкото мени. Ако ја нема твојата е-маил адреса во листата, оди директно на чекор 3.
2. Кликни Forget Me па Yes за да го потврдиш бришењето.
3. Внеси ја твојата е-маил адреса и лозинка (новата).

Важно: Другпат не постирај 2 твои мислења едно под друго, користи ја опцијата измени за да додадеш нешто. Пример дека не сакаш да ти отидат у курац 300 контакти, можеше да го напоменеш тоа во претходниот пост, важен податок е тоа за решавање на проблемов. 4 мислења ти споив.

Edit: Игнорирај го Flix и следи го моето упатство.

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
Таа грешка се појавува ако имаш подесено на одредено време да ти истекува лозинката (со тоа, од хотмејл да те присилат да ја смениш).

Проблемот можеш да го решиш вака:
1. Оди на http://account.live.com
2. Кликни Sign in with a different account
3. Внеси го корисничкото име и кликни на Forgot your password
4. Следи ги упатствата за да ја ресетираш лозинката
5. Ако ти треба помош со ресетирање на лозинката, клик овде.

Откако ќе ја ресетираш лозинката и успешно се логираш да си провериш мејл на пример, одиме на MSN.
1. Во главниот прозорец на Windows Live Messenger одбери ја твојата е-маил адреса во паѓачкото мени. Ако ја нема твојата е-маил адреса во листата, оди директно на чекор 3.
2. Кликни Forget Me па Yes за да го потврдиш бришењето.
3. Внеси ја твојата е-маил адреса и лозинка (новата).

Важно: Другпат не постирај 2 твои мислења едно под друго, користи ја опцијата измени за да додадеш нешто. Пример дека не сакаш да ти отидат у курац 300 контакти, можеше да го напоменеш тоа во претходниот пост, важен податок е тоа за решавање на проблемов. 4 мислења ти споив.

Edit: Игнорирај го Flix и следи го моето упатство.
све ок, ги знам правилата...
фала , сепак

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
izvini za postov :):):)

ama ne biva... na mestoto na adresata mi se javuva ova

The Windows Live Network is unavailable from this site for one of the following reasons:
  • This site may be experiencing a problem
  • The site may not be a member of the Windows Live Network
You can:
  • You can sign in or sign up at other sites on the Windows Live Network, or try again later at this site.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Има проблеми со мејловите. Ни мене не ми отвара.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ќе чекаме да го средат проблемот, без паника. Принц ја се уклучувам преку икончето на мсн-от, и од таму нејќе. До нив е проблемот.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Абе што е проблемот... супер е месенџерот... или па дека веќе 6 саати ми е конектиран нема проблеми сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom