MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
ама што имаат проблем како може да им функционира воопшто месинџеров преку ебуди или слични он лајн сервиси а да не може преку нивната програма наменета за тоа???
тоа не ми е јасно:toe:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Тоа не знам ама јас сум он лине од сабајле и немам проблем а ако се одлогирам знам дека нема да мозам да влезам :)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Леле антивирусов какви проблеми ми прави не сте свесни! Не е дека има вирус или нешто, туку ми дава пермит блок нешто глупости, и цело време така! Али побарав у опшнс средив изгледа фала Богу, пу пу да не урочам у пм :)

Иначе добар е месенџерот :wink:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Нешто не им чини серверот денес, ај можи покасно ќе го средат.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
8.1 е мојата верзија... ќе може и за мене линк за скинови?:)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Можеш тука да ги постираш за да не праќаш приватни цело време. Нема ништо нелегално во тоа.

К

*Каталонец*

Гостин
moze sega podetalni informacii za toa kako da go izvedam toa za da mi bide toj skin? Skarfejs ela na msn malku. pozz

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
Ај сеа мене кој ке ми каже шо да праам. Сакам преку Windows Live Messenger 9 BETA да влевам и со yahoo, gmail и разни други таму, со програмче се прави или .. Кој знае нека пише.:smir:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Jас имам мал проблем.
Си инсталирав MSN Discovery и поради него ептен споро иде праќањето/примањето на слики, песни итн. Пробав да го избришам ( му направив remove ), арно ама, кога ќе се логирам на мсн уште ми стои икончето и не реагира кога го кликам.
Некој предлог како да го тргнам?:(

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Jас имам мал проблем.
Си инсталирав MSN Discovery и поради него ептен споро иде праќањето/примањето на слики, песни итн. Пробав да го избришам ( му направив remove ), арно ама, кога ќе се логирам на мсн уште ми стои икончето и не реагира кога го кликам.
Некој предлог како да го тргнам?:(
http://www.forum.kajgana.com/showpost.php?p=1117334&postcount=655

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom