Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако можат некои да го признаат Косово и Метохија... Можеме и ние да ги признаеме Јужна Осетија и Абхазија... Зашто само да се лижеме кај Американците, кога можеме и кај Русите... :smir:
Русија да го гарантира суверинитетото на Македонија.
Економски и воено да ја помогне.
Да ја зачлени во шангајската група.
Да и обезбеди пристап до море.
За жал најголем непријател на Русија од НАТО пактот ќе и бидат словенските држави.
Се повторува историјата брат против брата кај Словените.
Украинците брзаат да се зачленат во НАТО, Пољаците и Чесите монтираат антиракетни системи насочени токму против Русија.
Се си оди по точно утврден план.
Како што падна Цариград, така ќе падне Москва.
Zasto najloso e da sedis na dve stolcinja...najlesno se padja.
Колку време го мислеше ова?Ако можат некои да го признаат Косово и Метохија... Можеме и ние да ги признаеме Јужна Осетија и Абхазија... Зашто само да се лижеме кај Американците, кога можеме и кај Русите... :smir:
Русија да го гарантира суверинитетото на Македонија.
Економски и воено да ја помогне.
Да ја зачлени во шангајската група.
Да и обезбеди пристап до море.
За жал најголем непријател на Русија од НАТО пактот ќе и бидат словенските држави.
Се повторува историјата брат против брата кај Словените.
Украинците брзаат да се зачленат во НАТО, Пољаците и Чесите монтираат антиракетни системи насочени токму против Русија.
Се си оди по точно утврден план.
Како што падна Цариград, така ќе падне Москва.
Македонија на три морета бе лепотане :back:ПИнтесено е и другото как видиш ти да се одезбеди пристап на море на МК?!?!?! Ако имаш предвид Калининград...малце далеко ми се види.
И един океан:helou: - Само во ЕУ ке стане това.И уште неколко морета.Па ако признаете тези две области,заборави за ЕУ и НАТО.Македонија на три морета бе лепотане :back:
Прво никоj уште не е признал Абхазиja и J.Осетиja,вие сакате да бидете први?Ако го направите,треба да заборавите за НАТО и ЕУ.
Интересно ми е как мислиш ти-докато бевте во СФРJ да не се видете со Русиja,па сега....
Интесено е и другото как видиш ти да се одезбеди пристап на море на МК?!?!?! Ако имаш предвид Калининград...малце далеко ми се види.
Нема за нас ЕУ и НАТО, не со нашето име и со оваа антична историјаИ един океан:helou: - Само во ЕУ ке стане това.И уште неколко морета.Па ако признаете тези две области,заборави за ЕУ и НАТО.