Македонија да ги признае Ј.Осетија и Абхазија

• Креатор на темата Креатор на темата Делија
  • Време на започнување Време на започнување
Глупост!

Не ви иде умот вам, баш ме интересира како ќе се чувствувате вие Србите сега кога Русија најави дека ќе го признае Косово...

Prvo, se obrakjash na Makedonec. Vtoro, bi mozel li da prilozish izvor za informacijata?
Inaku vo pravo si deka temata e neseriozna, vo najmala raka.:smir:

A zosto da ne gi priznaeme sega doadja crnecot vo USA a toj ne e mnogu naklonet kon nas

JAS SUM ZA RUSITE gi mrazam amerikancite zatoa sto ce ne ispotrebat

Prvo, se obrakjash na Makedonec. Vtoro, bi mozel li da prilozish izvor za informacijata?
Inaku vo pravo si deka temata e neseriozna, vo najmala raka.:smir:

Косачов: Москва може да го признае и Косово
Москва /28/08/ 14:10
Русија, по признавањето на Јужна Осетија и Абхазија, Москва може да го стори истото и со Косово.

Ова, како што пренесува Макфакс, го изјавил претседателот на Комитетот за надворешна политика на Руската Дума, Константин Косачов.

„Можеби ќе го признаеме (Косово), не можам да ја исклучам оваа можност”, изјавил Косачов за Би-Би-Си.

http://www.makfax.com.mk/look/novin...n=2&NrArticle=123191&NrIssue=751&NrSection=20

Aham vazi...

abe teneke ...zar ne citas diplomatski recnik sto e receno megu redovi so taa izjava ?

Znaci na sveti nikad ... ama aj demek moze ...koga ke vleze Srbija u NaTO i vo EU e toas moze

Aham vazi...

abe teneke ...zar ne citas diplomatski recnik sto e receno megu redovi so taa izjava ?

Znaci na sveti nikad ... ama aj demek moze ...koga ke vleze Srbija u NaTO i vo EU e toas moze

Можеби е така, сега засега добра утеха, за 'напатениот' српски народ...

Ама знам дека на ова србоманиве, кисело му е во душата!

Можеби е така, сега засега добра утеха, за 'напатениот' српски народ...

Ама знам дека на ова србоманиве, кисело му е во душата!

Za mnozina, obichno se koristi 'im'.
Inaku, bitno na komshijata da mu e (po)losho.:smir:

Za mnozina, obichno se koristi 'im'.
Inaku, bitno na komshijata da mu e (po)losho.:smir:

Додека не ја признаат МПЦ неможам да ги сакам, јас не ги мразам Србите, ама ми смета нивната националистичка политика што ја тераат во континуитет.

A koj te tera da gi sakash? :toe:
Za Kosmet, stavot na Makedonskata vlada e jasen. Nikoj tuka, nitu pak vo Srbija, ne se zalazuva za toa koj gi 'reshava' tie prashanja.
A temata sepak e Gruzija, odnosno regionite koi i oficijalno gi izgubi, i fiktivnata uloga koja Makedonija bi mozela da ja ima.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom