Македонија да ги признае Ј.Осетија и Абхазија

• Креатор на темата Креатор на темата Делија
  • Време на започнување Време на започнување
Eh Kosovo se otcepilo od vnatre ?

A so cija pomos istoto sea moze se kaze i za Osetija... saka be narod se otcepi nie Rusite im pomagame samo ...bar ne bombardirame...

MIslam ova e dvojniot moral na golemiot policaec al kaj Rusite nema da pomine.

A za lizenje kon Rusite od strana na RM realno e kasno , toa e politicko samoubistvo ne e dobro za Makedonskiot narod sepak raka na srce sekoj treba si gleda svoi interesi...

RM sega se krsti vo USA ... kako edina nadez arno ama ke vidime , jas samo ke kazam mozeme samo da se nadame tuka na troski nekakvi kakva 52 drzava na USA pa toa da dojde 90 % od RM ke zaminat u USa da ziveat...toa e znaci SON.

Golemite sili ne pomagaat , gi koristat malite drzavi od sekogas bilo taka.

A Rusija ne e onaa basibozuk zemja ko pred 10 godini , a onoj Gorbacov trebaa do sea da go streljaat on e kriv za sve sve da mu ebem kretensko . Rusija denes e faktor , golem igrac koj tendira da se osojuzi so Kina i idi posle zapri gi.

Ne gledate deka cel kapital ide nakaj natamu ?

Evropa stagnira , USA propaga i samo prai vojni da se vestacki odrzi u zivot , ama Hazarite poelka poleka si go trgaat kapitalot nakaj Rusija ...toa e levoto krilo na hazarite koi sea pocinjaat da dominiraat .

Zasto ?

Radi VODATA

za 50 god edno litro voda ke bide poskapo od 5 litri benzin ete toa e celata prica ... al aj se razmuabetiv sea i jas bez veze :smir:

Глупости, ние треба сега да си ја признаеме Егејска Македонја и да си ја вратиме назад. Па после и другите делови и така а за Русија тие нека си бркаат работа

Глупости, ние треба сега да си ја признаеме Егејска Македонја и да си ја вратиме назад. Па после и другите делови и така а за Русија тие нека си бркаат работа
Само дето тези делове треба да прогласат независност за да ja признаете.

Ако можат некои да го признаат Косово и Метохија... Можеме и ние да ги признаеме Јужна Осетија и Абхазија... Зашто само да се лижеме кај Американците, кога можеме и кај Русите... :smir:

Алберт Ајнштајн: ,,Глупоста и вселената немаат граници, за второво се сомневам''.

ХАХАХАХА и што ако ги признаеме ако треба некој да го признаеме тоа треба да биде турскиот дел на Кипар зашто Турците не подржуваат во битката за името против Грција. а ако ги признаеме овие две земји ке се замериме со Американците кој се исто така наши сојузници. Значи треб да бидеме неутрални

ХАХАХАХА и што ако ги признаеме ако треба некој да го признаеме тоа треба да биде турскиот дел на Кипар зашто Турците не подржуваат во битката за името против Грција. а ако ги признаеме овие две земји ке се замериме со Американците кој се исто така наши сојузници. Значи треб да бидеме неутрални

А ти се секираш да не ти замерат Американците...??? Па кој ги шиша нив...

,.....рече Милошевич и го наполни со ураниум неговиот народ :)

Па види... подобро со ураниум отколку да те напунат одпозади со ..... како што тоа ни го прават сега... Кај ти е гордоста...??? и невиноста...???:wink:

Па види... подобро со ураниум отколку да те напунат одпозади со ..... како што тоа ни го прават сега... Кај ти е гордоста...??? и невиноста...???:wink:

a сигурен си дека не ги напунија од позади :):):) Мене некако ми се гледа деа дупла тура примија и ураниум и ... овакво :)

А по која основа да одам по газот на Русите,кои никогаш назад во историјата не ни направиле ништо добро,туку напротив инсистирале Македонија да биде поделена 1913?

Ма,само плукам по нив.

А по која основа да одам по газот на Русите,кои никогаш назад во историјата не ни направиле ништо добро,туку напротив инсистирале Македонија да биде поделена 1913?

Ма,само плукам по нив.

Плукај душо колку сакаш, твое право...
Кажи што добро ти направиле Американците тебе...???

А ти се секираш да не ти замерат Американците...??? Па кој ги шиша нив...

Како што ти мислиш треба да земеме да ги признаеме и Грузија и Баскија и сите земји ајде ке признаваме сеа се. Американците ни помогнале и ни помагаат многу повеќе од Русите и тоа е факт

Плукај душо колку сакаш, твое право...
Кажи што добро ти направиле Американците тебе...???

Сеуште ништо лошо ми немаат направено.
А да, и не се поделила Македонија на три дела заради нив.

za 50 god edno litro voda ke bide poskapo od 5 litri benzin ete toa e celata prica ... al aj se razmuabetiv sea i jas bez veze :smir:

Јас почнав да полнам и складирам шишиња од пелистерки со вода... за 50 години внуците ќе ме блаагословуваат, ќе бидат најбогати во маалата!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom