Rammstein

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Ејј Рамштајн креваат атмосфера лелеее.... закон ми се допаѓа тоа што мешаат многу работи а сепак го држат тој метал звук што те КРЕВА! :vozbud:

АЈ ДА СЕ ИЗБРИШЕ ПОСТОВ....НЕЛИ СИ ИМА РЕПУТАЦИЈА ЗА КОМЕНТАРИ КАКО"СУС,ТАКА Е,АРНО Е,Ц Ц Ц,И ТИ МОЛК" И СЛИЧНИ...???????

-рамштејн се подобри од death:vozbud:барем прават индистриски метал,убав е за слушање...

DEATH се легенди бре легенди.Чак е инспирација за секој еден добар гитарист и прекини веќе сегде да го тупиш со дет оди во темата таму и расправај се простак еден

абе дај не сер*,го слушнав чак фејкеровиЌ,глас како на кускуле...и имаш право,доста е со death,не се вредни да им го пишувам името!

ХАхахахахаха.Абе ти стварно си мн прост.Не сакам да се карам со никого ама ти едноставно не сакаш да сватиш дека Кори Тејлор е гнаса,џубре помочано,роден и одгледан во контењер и сега певец станал.Ко куче кога сери е ко че пеј.Ајде молк

знам дека е гнаса...поздрав до тебе со pulse of the maggots:salut:

А што имаа врска погорниве неколку поста врска со Рамштајн?
Го молам модераторот за бришење на погорниве неколку поста во кои се препукуваат два тројца тинејџери квази металци за тоа кој е во право, заедно со мојава молба.

А што имаа врска погорниве неколку поста врска со Рамштајн?
и јас тоа се чудев....
видов на нови мислења подигнати рамштај па да видам шо пост кој ово оно ама кавга мала е била....
неможев да го сватам типчето шо се караше со архангел оф дет...
уживајте бе:smir:

АЈ ДА СЕ ИЗБРИШЕ ПОСТОВ....НЕЛИ СИ ИМА РЕПУТАЦИЈА ЗА КОМЕНТАРИ КАКО"СУС,ТАКА Е,АРНО Е,Ц Ц Ц,И ТИ МОЛК" И СЛИЧНИ...???????

-рамштејн се подобри од death:vozbud:барем прават индистриски метал,убав е за слушање...

брат , не си могучи. значи на сите теми поврзани со гитари ти го ругаш името на Death, каква врска најде со Rammstein,или само да се зборило нешто ЦЦЦ . ја лично ги поштувам Rammstein , Mutter e супер албум.

СИТЕ ТЕМИ СТАНАЈА ЧАК ШУЛДНЕР НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ЈЕЈЈЈЈ

Love Rammstein. Ѕверки се нема што. Интересни концерти праат

и јас тоа се чудев....
видов на нови мислења подигнати рамштај па да видам шо пост кој ово оно ама кавга мала е била....
:smir:
Батка никој не го сваќа тоа типчето(трупчето) што се расправа со мене

Батка никој не го сваќа тоа типчето(трупчето) што се расправа со мене
кој кур ти е бе,ае оди со другарчето томислер отепајте се,џабе кислород трошите да ви ебам дебилите.....

и јас тоа се чудев....
уживајте бе:smir:
коле,другар,оди гледај,рамбо 16 испаднал,и не ми џвакај куров и ти...

Aбе до некни ги фалеше рамштајн а сега се праиш металец голем.Само лажиш на ова форумиве еден збор вистина да се немало

како? ги фалев? абе сонуваш нешто ти......... Ај штетник нека кажи дали ги имам фалено или сеа сакаш по форуми да се караме.......... ?

Не заебавај сеа... никогаш не сум ги слушал па не ни сакам да ги слушам.

аххх... брату овде си грешка малку.... Како можиш да ги споредуваш rammstein со Death?:pos2:

Death едно илјада пати бесконечно подобри од тие глупавите гнасни фаци rammstein и нивната глупава музика :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom