PhantomerX
Несопирлив
- Член од
- 30 октомври 2008
- Мислења
- 623
- Поени од реакции
- 46
Ејј Рамштајн креваат атмосфера лелеее.... закон ми се допаѓа тоа што мешаат многу работи а сепак го држат тој метал звук што те КРЕВА! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти молкbenziiiiiiin,benziiiin rrm drm rm rmmmmmm
-која шеми ви е со воа ПРКИ?-ви ја правеле на улица,па сеа ја правите преку монитор....убаини:pos2:
АЈ ДА СЕ ИЗБРИШЕ ПОСТОВ....НЕЛИ СИ ИМА РЕПУТАЦИЈА ЗА КОМЕНТАРИ КАКО"СУС,ТАКА Е,АРНО Е,Ц Ц Ц,И ТИ МОЛК" И СЛИЧНИ...???????И ти молк
и јас тоа се чудев....А што имаа врска погорниве неколку поста врска со Рамштајн?
АЈ ДА СЕ ИЗБРИШЕ ПОСТОВ....НЕЛИ СИ ИМА РЕПУТАЦИЈА ЗА КОМЕНТАРИ КАКО"СУС,ТАКА Е,АРНО Е,Ц Ц Ц,И ТИ МОЛК" И СЛИЧНИ...???????
-рамштејн се подобри од deathбарем прават индистриски метал,убав е за слушање...
Батка никој не го сваќа тоа типчето(трупчето) што се расправа со менеи јас тоа се чудев....
видов на нови мислења подигнати рамштај па да видам шо пост кој ово оно ама кавга мала е била....
неможев да го сватам типчето шо се караше со архангел оф дет...
:smir:
кој кур ти е бе,ае оди со другарчето томислер отепајте се,џабе кислород трошите да ви ебам дебилите.....Батка никој не го сваќа тоа типчето(трупчето) што се расправа со мене
коле,другар,оди гледај,рамбо 16 испаднал,и не ми џвакај куров и ти...и јас тоа се чудев....
видов на нови мислења подигнати рамштај па да видам шо пост кој ово оно ама кавга мала е била....
неможев да го сватам типчето шо се караше со архангел оф дет...
уживајте бе:smir:
Aбе до некни ги фалеше рамштајн а сега се праиш металец голем.Само лажиш на ова форумиве еден збор вистина да се немало
АЈ ДА СЕ ИЗБРИШЕ ПОСТОВ....НЕЛИ СИ ИМА РЕПУТАЦИЈА ЗА КОМЕНТАРИ КАКО"СУС,ТАКА Е,АРНО Е,Ц Ц Ц,И ТИ МОЛК" И СЛИЧНИ...???????
-рамштејн се подобри од deathбарем прават индистриски метал,убав е за слушање...