Најтажен цртан филм

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
FernGully: The Last Rainforest, е на овој се убивав од плачење тој чадот кога убиваше све, мамата негова.
Бамби, нормално... Со диносаурусите оној... Како и да се викаше, ама на овој имам рикано, апла.

А од тој Lion King имам трауми веќе па! :lut:

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Lion King дефинитивно, ама има повеќе на пример како Бамби, The fox and the hound, The land before time.......

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Оној со Тод лисицата и кучето .. не сум го гледал оддамна али ме текнуе на крајот кога бабата го носи Тод во шумата и онака со тажни очи се гледаат .. у ПМ како се викаше цртанот не ми текнуе ..

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
баш така, супер сте, сиоте ги погодивте
БАМБИ, Креалот ЛАВ, тој со Тод и лисицата и The land before time

Член од
4 јули 2008
Мислења
78
Поени од реакции
2
Ноженце а? И брат ми мн плачеше на тој цртан. Очите си ги остаи од плачење.
Kakvo nozence bre ....Maloto stapalo se vika crtanot .. Waa kolku e najubav samo .. Inace iam placeno na crtanov , kako i na bambi i mn drugi [[u momentov ne mi teknuva]].... :) Ne deka sea ne mi se nasolzuvaat ocite koa gi gleam , ali nvm :) huhu

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
не знам како се викасе... со диносаурусчето :((((((
особено кога се сетам на моментот со облакот во обликот на мајка му оу оу оу... ми се плачееее

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Со диносаурусчето (цел филм), Бамби (кога ќе ја убијат мајката :(), Кралот Лав (кога ќе умре Муфаса) и Пинокио исто ми беше многу тажен, дури не можев ни да го гледам зошто Пинокио ете се претвора во магаренце :'(

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
eden od najtaznite e grave of the fireflies....nemozes da ne pustis solza na ovoj crtan go iam gleano use od mal...

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Mene mi e zalen Sailor Moon S the movie:Hearts in ice.
Tukusto go gledav,mnogu e zalno koga Luna ke se zaljubi vo covek...

LiGLaTa

PartY AnimaL =)
Член од
10 јуни 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
На симбаа и бамбии... :kesa::nesvest: ЛоЛ.. а баш пред некој ден ги гледаввв.. :wink:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Немам плачено ама ептен ми е жален Spirit- тој со коњите и исто така Покахонтас- е на овој може и да сум плачела, не сум сигурна.

Kajgana Shop

На врв Bottom