Најтажен цртан филм

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
The spirit, или како и да се викаше, еден со див коњ и индијанец. Немаше умирања и слично, ама цел цртан е ептен драматичен, најдобар долгометражен на сите времиња.
На Little foot. :(
На The beauty and the beast, кога тие од селото сакаа да го убијат Ѕверот.
На Lion King, Bamby и уште кој знае колку други... :nesum:

Б

БејбиГрл

Гостин
Незнам дали сум плакала ама многу жален ми беше Калимеро:pos: Сум плакала на Кралот Лав, Бамби...толку ми текнуваат сега

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Oliver and the company, кога маченцето ќе остани само. Е се отепав од плачење.
Исто и Бамби, Кралот лав, кога ќе умри Мустафа, и на Дамбо, кога ќе го одделат од мајка му :(

B

black angel

Гостин
na bambi i na litlle foot najveke a na kralot lav ceo vreme se zalev za toa zs morase da go utepa stampedo:angel1:

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
На Lion King и до ден денес плачам кога умира Муфаса... после на Бамби, а и на Дамбо кога ќе дојде кај мајка му, е тоа ми е најтажна сцена, дури потажна и од Lion King..:cry::cry::cry:

Член од
6 мај 2008
Мислења
320
Поени од реакции
9
Mislam deka imam pusteno solzi na 2 crtani, poslednata epizoda na Elfen Lied i poslednata epizoda na Gun Grave.

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
Golemoto stapalo

E

elence*$

Гостин
на lion king ... со сестра ми го гледавме скоро секој ден, и секогаш плачевме на сцената кога умре таткото на симба:(

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Забележително е дека сите сме плачеле на цртани кои децата ги оделуваат од своите родители. Не зависно дали е таткото или мајката.

Мене исто така тажен ми беше и SPIRIT. Нема некој тажни сцени. Али приказната е тажна како го напушта својот дом. :tv:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Сите епизоди од Happy Tree Friends :)

Kajgana Shop

На врв Bottom