Доколку знаеа дека слаба им е физичката подговтеност, наместо 10 контроли ке закажеа 20.
Наместо 2 тренинга со топка дневно и 1 кондициски, ке направеа обратно.
Сакаш да знаеш како Грција стане европски првак во фудбал? Ото Рехагел имаше 2 тренинзи дневно, првиот кондициски каде што трчаа по 15 километри сите, и вториот со топка.
Па да видиш како се можело да се има кондиција.
Кај нас факт е дека има недисциплина, ако глеавте Бекјстегџ пред почетокот на светското имаше интервју со Макалоски, дечкото фино лепо си призна како си пиеле како си пушеле и за време на подготовките.
Значи за тоа треба некој друг да му ја мисли односно управа и стручни лица кои се ангажирани за репрезентација, а за тоа што Макалоски го изјавил се гледа дека типот е ептен селско дете и утнал професија само како стигнал до тука не ми е јасно и тоа се базира на недисциплина, несериозно однесување и слично а барем еден да исфрлеле поради такво однесување не верувам дека ќе се повторело.
Еве го моето мислење. Не сум задоволен како прво се отиде на светско без тактика и без цел, со муабет што биде нека биде, победите беа инциденти преовлада моментната мотивираност и кондициона спремност. Во вториот круг се виде дека се нема тактика ама никаква. Не ми се допадна ни циркусот на аеродром за освоено 11-то место???????????????? Значи пак велам, 11-ти во светот, со оваа поставеност на играта со 7-8 ракометари во игра тоа е.
Лазаров е најдобар стрелец во историјата на СП но со најлош процент на шут во историјата нa светските првенства нешто како Sakil O'Nil
Епа да ви кажам дека во кфалификациите за европско што следуваат за некој месец ние нема да се пласираме бидејќи тоа ќе биде доказ дека победата во баражот над исланд беше подаране од господ бог. И бидејќи тамо на светскто во хрватска се форсираше брат му на лазаров во март господ бог ќе ви покаже дека немате квалитет и дека бевте помогнати од божја сила.
Епа ако сме поквалитетни од полска заштро тогаш она играше во полуфинале? Или тоа беше само моментлана инсипрација и после дигнавем руки што е важно понатамошен успех. па затоа пак ќе кажам циркуз беше пречекот на аеродром бидејќи не осовија ништо. Луѓе освојувлае медаљи на олимпијади во борење во карате никој не ги пречека така.
Знач ити си убеден дека имаме квалитет бидејќи го победивем исланд во бараж 8 гола разлика, а исланд одма после тоа освои сребрена медаља на олимпијада, и веруваш дека имам квлаитет бидејќи ја победивме полска која беше вицепрвак а она псоле отиде во полуфинале, и дека сме ја победиел русија која е 130 милиони жители. Супер сето ова кажува дека ние на 18 март против исланд не треба да имаме проблеми да победиме. Се надевам ќе ги памтиш овие разговори овде и самиот ќе се увериш што вистината.
Епа тогаш ќе се увериш дека со господ бог нема играње.
Докажете дека имате квалитет против исланд на 18 март. До тогаш можеме само да се препукаваме овде. Јас не верувам во овие играчи бидејќи според мене не играат најдобрите, и немаме квалитетн тренер со спремна тактика. Тоа се моите факти поради што јас тврдам дека нема да се пласираме на европско.
Значи морав ова да цитирам и да постирам тука. Ти бе ненормален еден баш ме интересира во живо да те видам во мртво да те вратам дома, тргај тоан аватарот немаш ни нанограм право да го ставиш и носиш ти кој репрезентацијата ја исплука и сите играчи се околу неа. Дај жити се на кафе да идеме да видам што човек си ако си егеец немај гајле јас кафе плаќам.
:zlo::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::zid::violent1::devil2:
П.С. Almighty Serpico ненормално добра работа заврши со банот, бирај пијачка.
Само јас се разочарав кога слушнав од Темелковски на МТВ пред малку каде беше и Кире Лазаров, дека Раде Стојановиќ вербално му дофрлал на селекторот и дека и физички го нападнал и заради тоа тој не играл.
Мислам дека таков однос на Раде не води никаде, и треба веќе еднаш да се престане во репрезентација да се внесуваат такви работи и негативни влијанија.
Ова мислам дека се приказни за мали деца и нема потреба од вакви коментари сигурен сум дека таков играч тоа не би го направил а ако стварно било така зашто и Кире тоа не го потврди?
Одлични полуфинални дуели гледавме се виде дека Хрватска со две одлични постави може и те како да задржи и водство и да одигра на ниво со еден збор комплетна репрезентација која заслужува злато дефинитивно.
Франција очекувано против Данска им покажаа и кажаа каде им е местото на препотентните данци.
Во борба за трето место очекувам Полска да победи доколку не се паднати премногу психички после поразот од Хрватска, а финалето ќе биде крем на целото првенство. Две најдобро рангирани репрезентации и по квалитет и по прикажаното на овој мундијал.
Просто кажано мевлем за љубителите на ракометната игра, па уживајте во последните два натпревари.:smir: