Е сега ЗОТЕ ќе ти ја пастирам ПП што ми ја прати за да видат сите со колкаво незнаење и простотилок располагаш:
Види тоа што ме баниравте не ви е прв пат, тоа го направивте и за време на евроспкото жени во скопје еве гледам и сега за светското истото го правите. Вие од вмро не можете да трпите македонци кои имаат доблест да ја критикуваат и репрезентацијата и власта и било што. Затоа и овде на форумот не постои демократија туку е бетер од комунизам каде без разлика на вера, националснот декој треба да си го каже своето мислење ако тоа не содржи погрдни зборови. јас ниту за европското жени, ниту сега за време на светското мажи не сум кажал погрдни зборови, ниу су мопцујал некој ниту било што сум кажал спротивно од правилникот за д абидам баниран. Ама ете тоа е вмро тоа нивната политка која сака диктатура и само нивните истомисленици ги подржува, изатоа и раде стојанович не доби шанса затоа што е од друга националност, изатоа што кире лазаров е член на вмро и илија темелковски е вмро и затоа ќе пропаднат и ќе го упропастат ракоемтот бидејќи помешаја спорт и политика.
Се надевам дека тогаш иако касно цела македонија ќе свати кој се вистинските патриоти
1. Јас не те банирав, не сум админ, а да сум нема никогаш да влезеш на форумов. А ти размисли си зошто кркаш банови.
2. Ти не критикуваш репрезентација. Ти покажуваш омраза кон неа, желба да постигне неуспех (те цитирав погоре во некој пост), и очигледно не ја сметаш за твоја.
3. Раде Стојановиќ не доби шанса затоа што е во конфликт со Металург и заради бизнис-интереси нивни. Сите сме огорчени поради тоа, ама тоа нема врска со политика туку со бизнис-интереси.
4. Кире Лазаров бил член на ВМРО и Темелковски исто
И затоа ќе пропаднеле
И се мешала политика и спорт
Земјата го повикува ЗОТЕ!
ЗОТЕ разбуди се!!!
Крајно време е...
Види, јас искрено мислам дека ти е потребна стручна помош. Понатаму, мислам дека ако се направи натпревар помеѓу тебе и Самоутепаниот (под услов да не сте истиот со друг ник), ќе биде мртва трка за најголем труп на форумов.
За останатото си има админи.