СП Хрватска 2009 - Ракомет (мажи) - генерална дискусија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Брат ја би те банирал само заради дегенеризам ако не за друго.

Ова ти го кажува некој што се занимава со натпреварување на високо ниво и има одлични резултати: ништо нема да ти подари Господ Бог ако немаш квалитет да го добиеш противникот. Успешен спортист се станува со тренинзи и многу, многу работа, а не со молење на сабајле и навечер.

Тоа што употребуваш немате наместо немавме, и бевте наместо бевме, ме тера да заклучам дека или не си Македонец (тогаш ти е простено), или си изрод (што плаче за бан).

И за форсирани играчи сите знаеме штета што не можеше да пишуваш кога се зборуваше за тоа.

Еве ајде ако си толку сигурен дека имаме квлаитет ајде да се кладиме ако сакаш. Јас викам дека нема да се пласираме на европско првенство.

M

Mario Gómez

Гостин
Епа да ви кажам дека во кфалификациите за европско што следуваат за некој месец ние нема да се пласираме бидејќи тоа ќе биде доказ дека победата во баражот над исланд беше подаране од господ бог. И бидејќи тамо на светскто во хрватска се форсираше брат му на лазаров во март господ бог ќе ви покаже дека немате квалитет и дека бевте помогнати од божја сила.
Шо ти значи чоече тоа...вие..па ти ко да си бугарин бе ,и смени го тоа аватарот.Такви како тебе не заслужуваат таква слика, и немој да бидеш таков негативец!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Еве ајде ако си толку сигурен дека имаме квлаитет ајде да се кладиме ако сакаш. Јас викам дека нема да се пласираме на европско првенство.
Не сум сигурен дека ќе се пласираме, кога реков дека сум сигурен? Ама ќе навивам и ќе се надевам до последно, без разлика дали некој играч во репрезентацијата ми бил по ќеф или не. И ако не се пласираме, тоа ќе биде затоа што Исланд или Норвешка биле подобри, а не затоа што Господ ни подарил нешто што не сме го заслужиле.

Победивме Олимписки вице-првак. Победивме Светски вице-првак и полуфиналист на ова првенство. Победивме и исфрливме велесила: Русија. Нема подароци во спортот Зоте. Или можеш, или не можеш.

Грешки имаше многу во водењето на репрезентацијата и во изборот на играчите. Ако научиме нешто од грешките, во квалификациите ќе бидеме уште појаки. А грешките се за да се учи од нив. Така одат работите...

И да те прашам: за кого навиваш ти уствари?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.653
Кој по ѓаволите тебе не ти свирне бан еднаш засекогаш.
Немаш два грама мозок.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Само јас се разочарав кога слушнав од Темелковски на МТВ пред малку каде беше и Кире Лазаров, дека Раде Стојановиќ вербално му дофрлал на селекторот и дека и физички го нападнал и заради тоа тој не играл.
Мислам дека таков однос на Раде не води никаде, и треба веќе еднаш да се престане во репрезентација да се внесуваат такви работи и негативни влијанија.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Не сум сигурен дека ќе се пласираме, кога реков дека сум сигурен? Ама ќе навивам и ќе се надевам до последно, без разлика дали некој играч во репрезентацијата ми бил по ќеф или не. И ако не се пласираме, тоа ќе биде затоа што Исланд или Норвешка биле подобри, а не затоа што Господ ни подарил нешто што не сме го заслужиле.

Победивме Олимписки вице-првак. Победивме Светски вице-првак и полуфиналист на ова првенство. Победивме и исфрливме велесила: Русија. Нема подароци во спортот Зоте. Или можеш, или не можеш.

Грешки имаше многу во водењето на репрезентацијата и во изборот на играчите. Ако научиме нешто од грешките, во квалификациите ќе бидеме уште појаки. А грешките се за да се учи од нив. Така одат работите...

И да те прашам: за кого навиваш ти уствари?

Епа ако сме поквалитетни од полска заштро тогаш она играше во полуфинале? Или тоа беше само моментлана инсипрација и после дигнавем руки што е важно понатамошен успех. па затоа пак ќе кажам циркуз беше пречекот на аеродром бидејќи не осовија ништо. Луѓе освојувлае медаљи на олимпијади во борење во карате никој не ги пречека така.

M

Mario Gómez

Гостин
лол овој ZOTE о транс е незнам шо се случува со него.Од која држава си ти бе?Јас сум сигурен 90% дека ќе се пласираме на европско првенство!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
лол овој ZOTE о транс е незнам шо се случува со него.Од која држава си ти бе?Јас сум сигурен 90% дека ќе се пласираме на европско првенство!
Знач ити си убеден дека имаме квалитет бидејќи го победивем исланд во бараж 8 гола разлика, а исланд одма после тоа освои сребрена медаља на олимпијада, и веруваш дека имам квлаитет бидејќи ја победивме полска која беше вицепрвак а она псоле отиде во полуфинале, и дека сме ја победиел русија која е 130 милиони жители. Супер сето ова кажува дека ние на 18 март против исланд не треба да имаме проблеми да победиме. Се надевам ќе ги памтиш овие разговори овде и самиот ќе се увериш што вистината.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Зоте, абе ти вистина вака мислиш или глумиш лудило, уште ваква негативност не сум видела:toe:
и Бобан, браво за оптимизмот:smir:

M

Mario Gómez

Гостин
Ќе памтам бе како би заборавил човек како тебе.таквите се ретки!!И мислам дека дома ќе паднат сите а за нагости незнам!

и кажи од кај си по зборењево мислам дека си од запад некаде или не?

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ќе памтам бе како би заборавил човек како тебе.таквите се ретки!!И мислам дека дома ќе паднат сите а за нагости незнам!

и кажи од кај си по зборењево мислам дека си од запад некаде или не?
Епа тогаш ќе се увериш дека со господ бог нема играње.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.465
Е сега ЗОТЕ ќе ти ја пастирам ПП што ми ја прати за да видат сите со колкаво незнаење и простотилок располагаш:

Види тоа што ме баниравте не ви е прв пат, тоа го направивте и за време на евроспкото жени во скопје еве гледам и сега за светското истото го правите. Вие од вмро не можете да трпите македонци кои имаат доблест да ја критикуваат и репрезентацијата и власта и било што. Затоа и овде на форумот не постои демократија туку е бетер од комунизам каде без разлика на вера, националснот декој треба да си го каже своето мислење ако тоа не содржи погрдни зборови. јас ниту за европското жени, ниту сега за време на светското мажи не сум кажал погрдни зборови, ниу су мопцујал некој ниту било што сум кажал спротивно од правилникот за д абидам баниран. Ама ете тоа е вмро тоа нивната политка која сака диктатура и само нивните истомисленици ги подржува, изатоа и раде стојанович не доби шанса затоа што е од друга националност, изатоа што кире лазаров е член на вмро и илија темелковски е вмро и затоа ќе пропаднат и ќе го упропастат ракоемтот бидејќи помешаја спорт и политика.

Се надевам дека тогаш иако касно цела македонија ќе свати кој се вистинските патриоти
1. Јас не те банирав, не сум админ, а да сум нема никогаш да влезеш на форумов. А ти размисли си зошто кркаш банови.

2. Ти не критикуваш репрезентација. Ти покажуваш омраза кон неа, желба да постигне неуспех (те цитирав погоре во некој пост), и очигледно не ја сметаш за твоја.

3. Раде Стојановиќ не доби шанса затоа што е во конфликт со Металург и заради бизнис-интереси нивни. Сите сме огорчени поради тоа, ама тоа нема врска со политика туку со бизнис-интереси.

4. Кире Лазаров бил член на ВМРО и Темелковски исто :tapp: И затоа ќе пропаднеле :tapp: И се мешала политика и спорт :tapp: :tapp: :tapp:

Земјата го повикува ЗОТЕ!
ЗОТЕ разбуди се!!!
Крајно време е...

Види, јас искрено мислам дека ти е потребна стручна помош. Понатаму, мислам дека ако се направи натпревар помеѓу тебе и Самоутепаниот (под услов да не сте истиот со друг ник), ќе биде мртва трка за најголем труп на форумов.

За останатото си има админи.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Само јас се разочарав кога слушнав од Темелковски на МТВ пред малку каде беше и Кире Лазаров, дека Раде Стојановиќ вербално му дофрлал на селекторот и дека и физички го нападнал и заради тоа тој не играл.
Мислам дека таков однос на Раде не води никаде, и треба веќе еднаш да се престане во репрезентација да се внесуваат такви работи и негативни влијанија.

Ја сакам селекторот да се смени да најдат поасален,сигурно ќе направевме повеќе и ќе се квалификувавме за олимпијадата ако играше раде стојановиќ кој во квалификациите беше ОДЛИЧЕН,нека го игра Филип Лазаров па пак ќе се задоволуваме со волку но тоа е.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Знач ити си убеден дека имаме квалитет бидејќи го победивем исланд во бараж 8 гола разлика, а исланд одма после тоа освои сребрена медаља на олимпијада, и веруваш дека имам квлаитет бидејќи ја победивме полска која беше вицепрвак а она псоле отиде во полуфинале, и дека сме ја победиел русија која е 130 милиони жители. Супер сето ова кажува дека ние на 18 март против исланд не треба да имаме проблеми да победиме. Се надевам ќе ги памтиш овие разговори овде и самиот ќе се увериш што вистината.
шо сер.ш бе море,секоја утакмица е приказна за себе,од многу работи зависи како ќе изиграме и што ќе напраиме,не може да бидат случајност победи над такви репрезентации,и ако господ толку не сака ко што викаш ти на претходен пост,ќе ни помогнел и у многу други работи,
и да МАКЕДОНИЈА има квалитет
и немој да пишуваш "имаме" пошо ти не си македонец,бар не според вакви постови,секој шо бар малце ја сака својата земја не би пишувал такви срања ко тебе

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
шо сер.ш бе море,секоја утакмица е приказна за себе,од многу работи зависи како ќе изиграме и што ќе напраиме,не може да бидат случајност победи над такви репрезентации,и ако господ толку не сака ко што викаш ти на претходен пост,ќе ни помогнел и у многу други работи,
и да МАКЕДОНИЈА има квалитет
и немој да пишуваш "имаме" пошо ти не си македонец,бар не според вакви постови,секој шо бар малце ја сака својата земја не би пишувал такви срања ко тебе

Докажете дека имате квалитет против исланд на 18 март. До тогаш можеме само да се препукаваме овде. Јас не верувам во овие играчи бидејќи според мене не играат најдобрите, и немаме квалитетн тренер со спремна тактика. Тоа се моите факти поради што јас тврдам дека нема да се пласираме на европско.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom