Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Izvini ti sto si da ti e*am opinokot??????? Toa na Lazarov ne bese za crven covekot sakase samo da se odtrgne od protivnickiot igrac.Ne fer megutoa ubavo im ja pookaza rakata na delegatite za toa kakvi se udari dobi.
I nemoj da treses zeleni, neso se obiduvas da bides realen ustvari pojma nemas kopac eden!!!
Сине што не ти е јасно од погоренапишаното?
Не виде како ни судат престап на 20см пред линијата од шест метри...како ни го исклучуваат капитенот (а тој што му прави фаул не)...зарем не гледаше и кога ни судеја пробивање а на аншиот играч му го префрлија дресот преку глава...али пак случајно заспа да видиш како го исклучија мојсовски а овој не го ни допре противничкиот играч...
Можеби не примети дека кога швабите правеа прекршоци,дупли и пробивања не ја оставаа топката на паркетот (во истиот миг) туку чекаа да се вратат нивните играчи во одбрана а судиите не санкционираа...или пак не следеше кога спротивно на правилата германскиот тренер им даваше совети кога се бришеше паркетот?
dobar si!! ima moderatori na ovoj forum???Izvini ti sto si da ti e*am opinokot??????? Toa na Lazarov ne bese za crven covekot sakase samo da se odtrgne od protivnickiot igrac.Ne fer megutoa ubavo im ja pookaza rakata na delegatite za toa kakvi se udari dobi.
I nemoj da treses zeleni, neso se obiduvas da bides realen ustvari pojma nemas kopac eden!!!
Не мора да се палиш.
Те разбрав дека некој ги избркал играчите од терен и за то те прашвав.
Другото сето го видов и сакам шо побрзо да го заборавам.
Da se formiraat novi dve grupi od po 6 tima :helou:Да се надеваме дека утре ке ја победиме Русија и ке поминеме во наредниот круг. Русите не се многу добри во машкиот ракомет. После поминувањето на првиот круг пак се формираат групи нели?
Moze nekoj po detalno i tocno sekako da kaze dali Kire Lazarov ce igrae!?Posto direkten crven karton ima pa da ne ima novi pravila![]()