Normalna makedonska rabota....na sekoj poraz
vi se krivi sudiite...ja gledavte utakmicava???
koj propusti gi imaa sudiite?? daj kazete mi
,crveniot na lazarov??...golema greska od negova strana,moment bese koga se krsese rezultatot 22-20 bese za svabite i nas napad,da ne go udrese so lakt laze,ke mu dadoa dve minuti na germanskiot reprezentativec...toa bese posle, padnavme psihicki...
samite im ja podarivme pobedata,ne mi e maka sto zagubivme 10 gola,maka mi e sto imavme duri 20 teh. greski!!!!!

mirkulovski....4 pati pred golmanot,4 pati promasi...ne e normalen
F.Lazarov....deckoto poditno da ide na psihijatar,ima jak sut,ali razmisluva kako bebe...licno toj imase 8 teh. greski...lol
Mojsovski....dali go vidovte da dade gol?? sekoja cest za utakmicata so polska kade bese maestralen,ali ne e rabotava da igras edna utakmica dobro,a drugava da te nema nigde...
Makalovski....kepacot koga ke dade gol be,da go nema golmanot mozebi!! ebate kriloto,kakva nesreka sto ni se povredi alusovski..
Germancite igraa mnogu grubo,veruvajte deka utre Poljacite ke gi zdrobat,ne mi se veruva svetski sampion da se...pa nemaat nisto be,ke gi otpadnat koga najmalku ocekuvat,ebagi svabite...
Utre e resavackata utakmica,samo da ne vlijae denesniot poraz na nasata psiha...
so mnogu sreka utre do nova pobeda...
pozdrav