Д
Демијан
Гостин
Ај некој нека каже дали имаме барем теоретски шанси за понатака?
Имаме со победа над Русија утре.Ама така нема да носиме бодови во наредна фаза што е многу важна работа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај некој нека каже дали имаме барем теоретски шанси за понатака?
Значи нема послаб од овај Миркуловски жими се.
Абе само тој греши и то константно, а топка фате се посра. Ебати кретено, шо го игра незнам.
Toa e toa, padnaa igracite psiholoski. Не ме загрижува тоа што ќе не победат со 10+ гола разлика, ме загрижува тоа што најверојатно овој менталитет ќе се пренеси и во следниот решавачки дуел.
Секоја чест за германците, едвај чекам да ве видам како ќе добивате помош кога ќе играте против домаќинот. Е таму ќе бидат прегазени. Вака бранете ја светската титула.
Не само домаќинот, туку и три скандинавски држави, Шпанија и Франција... мелено месо ќе ги направат.
Не загрижува разликата воопшто, после црвениот на Кире и исклучувањето на Мојсо, на сите им стана јасно. Мечот беше за +-3 гола и во тие граници ќе завршеше со нормално судење.
Незнам дали ова војскава ќе се опорави за утрешната битка. Германците одеа многу грубо, повредени се Алушевски, Ѓоргоновски, а и Кире и Мојсоски претрпеа страшни удари... Се надевам пред се да бидеме комплетни и здрави, спремни за борба.
Русија може да падне. Русија мора да падне!
Ако Полска се пласира ќе носиме 2 бода од нив.Имаме со победа над Русија утре.Ама така нема да носиме бодови во наредна фаза што е многу важна работа.
Никој не го оправдува Кире за тоа......ама од ЕХФ дали гледаа какво влечење имаше 10 метри пред да дојде до тоа...
2 утакмици по ред нема никаква заштита од судии..