Имаше пишано во претходните страници филмов на imdb.com е со слаб рејтинг .. точно е рејтингот му е 6/10 .. АЛИ !
Еве еден филм од 1971 год .. се вика ДУЕЛ незнам дали некој го знае ако не го знае нека проба да го гледа али ке се заебе гадно дека ке губи време у глупости.(цел филм е еден ке бега со кола од еден камионџија и на крај камионџијата ке летне во ендек)
Дуел на imdb.com просек му е 8/10 :nesvest: од околу 20 000 илјади гласачи како што и Пила ..
па повелете гледајте го ДУЕЛ и Пила 5 па споредете .. дали се реални рејтинзите на 2 та филма ..
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Најглупиот пост шо сум го прочитал во темава и пошироко.
Ај кажи ми како успеа да ги споредиш овие два филма?

И да кажиш дека Дуел не е за препорака? Мислам, Пила кецот и двојката се извонредни филмови, али биди малку реален. Петката не е добар. И кај најде од сите филмови овие два да ги споредиш?
Дуел е ремек дело на Спилберг, тебе сигурно ти е досаден пошо сакаш Анаконда филмови изгледа.
Ај да напрам неколку глупи споредби.
Ghost е еден од најдобрите класици излезени некогаш. Имат рејтинг 6.9. Зш е то така?
Crimson Rivers, имат рејтинг 6.8, а е еден од најдобрите трилери некогаш направени. Подобар и од пола холивудски. Зш имат помал рејтинг?
Watchmen, зошто имат рејтинг 7.9? Ич не заслужил толку ако ме прашаш мене.
Ама ако ме прашаш мене. Зато прајш многу глупа споредба. За некои Дуел е добар, за некои Пила. Ако се водиш според то колкав рејтинг имаат двата филма на имдб, рејтингот воопшто таму и не е реален. Колкав сакат рејтинг нека имат.
Зошто тогаш Пила 1 нема рејтинг 9/10 ?
Значи пак лугето нејќа ХОРОР
Си го гледал
Reservoir dogs?