Девојка што менува дечки од исто друштво - лесна ли е?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Абе едни фраери што да ти кажам. А што ги прави толку фраери жити се?
Најверојатно женските ко тебе што ги смеетаат за фрареи,
а жити се (:nesum:)какви се тие женски ко мене?! мојот пост беше пишан со блага иронија и со многу реалност. а ти продолжи и понатаму да трубиш за розев свет и свинчиња што летаат.
дали тие дечки се стварно фраери или не, е друга тема.не навлегувај во неа.

А ако има 79 килограми лесна ќе биде?
Секој може што сака да прави со животот и да го прави тоа каде сака и со кој сака се додека не повредува некој друг.
Затоа, шшш со прстето на малите муциња што мислат дека се знаат а кога малку повеќе ќе пораснат ќе им стане јасно дека светот не е толку сјајен, а на крајот кога ќе наполниш 45 нема на никој да му биде гајле дали си била фраерка, курва, дали бил фраер или Спок во напредна верзија, кога ќе треба да се справуваш со животот, а не со непромисленоста на слатките куклички и Кенови.

Не ми е јасно што се замарате
Ако она се ебе нејзина работа
Имала секс и сеа што како да речеш леле кучкана ни е курва се пареше со кучето
Па тоа е нормална работа и ....сеа?

А за машките никој не сака тип кој на секоја сукња се врти

Не се замарам се додека типот кој ми се свиѓа не дознаам дека и го бутал на таква прее*ана гнаса!!:nerv:

И она гнаса и он гнас!!!:pos2:

Многу чесни девојки излегоа на темава.
Забораваат дека ако не се во легитимна брачна заедница, а се ебат, дека прават грев и се курваат.
А за курвањето нема градација, или си или не си.
Така да не ги навредувајте сродничките, на ист статус сте.

Pa vaka, jas ne bi smenila od isto drustvo, ne znam mozebi taka me vospitale od doma, no i ne mislam deka ako nekoj smeni pa kojznae kolkav grev e ili pak se kurva...ne mora da znaci.. sve zavisi od licnosta...

Е како може да не е лесна? Во секое друштво има разни "ликови" мислам на карактер,изглед...Нејзе тоа не и битно, таа сака само да е во авантура со некого...

А може некој да ми каже во кое друштво е таа женска да ом и ја да се дружам со нив и на колку време праи чупето ротација на сексуалнио партнер. Да не треба многу чекање?

Не мора да значи дека е лесна, ама дека е глупа и проста, со слабо изграден карактер тоа 100%.
Јас си праам таква слика за девојка која го прави тоа.

Не мора да е проста и лесна бе,мерак и’ е.
А што па вие мака мачите со тоа?Секој си избира.Тоа ви е демократија.

Не сум била во таква ситуација,иако врските сум ги раскинувала затоа што моите партнери не биле во состојба сексуално да ме задоволат.

Ама од исто друштво - ноу веј!

Не мора да е проста и лесна бе,мерак и’ е.
А што па вие мака мачите со тоа?Секој си избира.Тоа ви е демократија.

Не сум била во таква ситуација,иако врските сум ги раскинувала затоа што моите партнери не биле во состојба сексуално да ме задоволат.

Ама од исто друштво - ноу веј!
А што бараш ти од партнерот,техника или должина? :pipi:

хммм еден збор на насловот фали - „Често’’. И не мора да значи дека се рабори за женско. И мажите се иста гурабија. Така да личноста која менува партнери од исто друштво, е лесна. Зошто често? па има случаи и некој кој ги прошол сите девојки во свое друштво но во подолг временски период, сепак овдека се работи за човек што го менува вкусот на партерки. За оној кој ги менува веднаш, тој не знае што сака, нема свое јас.

за мене е глупача и нека оди нека се лекува,кај нас ги има еден куп такви.
стварно женскиве се забегани:toe:

Па очигледно да!Тоа ти е како книга која откако ќе ја прочиташ им ја даваш и на другарите а го знаеш крајот (понекогаш и тие пред да ја прочитаат го знаат)!

Мојата најдрага ми има кажано нешто кое ќе го ценам цел живот..."Твоите дечковци,бивши,сегашни,идни и слично не постојат за мене во тој поглед " - крај на муабетот!:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom