Девојка што менува дечки од исто друштво - лесна ли е?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Имам една другарка која е таква... Значи .. Припаѓа во две друштва.. Во нашето, нема поминато никој, во другото - сите! Мене ми е другарка и супер ми оди муабетот со неа, ама не се чуствувам баш пријатно, кога знам дека може во секој миг да почне со обработка на нашето друштво.. Значи дефинитивно, правиот збор е лесна, барем по сваќањата на еден обичен човек, кој ја познава нејзината ситуација и движење..
:icon_eek:Абе ти нели 14 години имаш? Од тогаш ли се ,,обработувате" (не мислам конкретно на тебе)? :uvo:
Абе јас вакви муабети за сестра ми да слушнам ко ти што збориш за другарка ти, ја затворам дома и две години нема излагање:pishtoldz. Брее срамота:ija::lud::nesvest:

:icon_eek:Абе ти нели 14 години имаш? Од тогаш ли се ,,обработувате" (не мислам конкретно на тебе)? :uvo:
Абе јас вакви муабети за сестра ми да слушнам ко ти што збориш за другарка ти, ја затворам дома и две години нема излагање:pishtoldz. Брее срамота:ija::lud::nesvest:
Хмм.. Чекај , муабетов со обработвењево на мене го фрли или така мене ми се чинит? Значит јас не сум крива шо другаркава постојт и си имат такви размислувања и си прајт така ко шо мислит.. Значит поентата на мојот муабет беше дека јас то не го сваќам ко позитивно.. напротив.. кажав дека токму ради нејзините обработки и слични ср*ња шо ги прајт ја сметам за лесна...

Имам една другарка која е таква... Значи .. Припаѓа во две друштва.. Во нашето, нема поминато никој, во другото - сите! Мене ми е другарка и супер ми оди муабетот со неа, ама не се чуствувам баш пријатно, кога знам дека може во секој миг да почне со обработка на нашето друштво.. Значи дефинитивно, правиот збор е лесна, барем по сваќањата на еден обичен човек, кој ја познава нејзината ситуација и движење..
Може јас да те прашам нешто... Да не си и ти љубоморна? Зошто би ти сметало ако се мува со сите(колку и да е неможно, бидејќи животов ни е прекраток за да ,,поминеме" 6 милијарди народ)? Другарките по тоа се гледаат? Во околината имав една таква ,,светица"-другарка, која не се дружеше со нејзина другарка од 3 години што беа заедно, ЗАТОА ШТО ОВАА ПУШЕШЕ ЦИГАРИ И ПИЕШЕ АЛКОХОЛ. И добро, така ќе ги гледаме другарите? Нели другарството се гледаше по разговори, помагање? Зошто се интересираш за односите кои што таа ги има со луѓе кои не си ти?

Темава ја разбирам како дискриминирачко поле за натпревар меѓу жените:icon_lol:, најсериозно би го поставила истото прашање во машки член " Дeчко што менува девојки од исто друштво - лесен ли е?:sekss:

Дроља неиживеана...

Темава ја разбирам како дискриминирачко поле за натпревар меѓу жените:icon_lol:, најсериозно би го поставила истото прашање во машки член " Дeчко што менува девојки од исто друштво - лесен ли е?:sekss:
Прашав пред од прилика 6 месеци:). Не е лесен. Аксиома. Тука го гледам и проблемот. Прочитајте колку само не девојки пишаа на темава дека ,,конкурентките нивни се лесни девојки". Значи, самите паѓаме во мамката на мажите. Да се прашувам јас, зборот ,,курва" не би постоел освен во неговото семиотичко значење.

Прашав пред од прилика 6 месеци:). Не е лесен. Аксиома. Тука го гледам и проблемот. Прочитајте колку само не девојки пишаа на темава дека ,,конкурентките нивни се лесни девојки". Значи, самите паѓаме во мамката на мажите. Да се прашувам јас, зборот ,,курва" не би постоел освен во неговото семиотичко значење.
Само да те надополнам Мими:smir:
Семиотичко значење на зборот курва (жена која се дава за пари), јас би го надополнила и со (маж кој што се дава за пари-жиголо), има некои жени и мажи ова го прават од ќеиф но да не навлегуваме во таа тема:icon_lol:

Да, тука на форумот е ,,дроља неизживеана", a утре у центар кршиш кичма док се вртиш да ја загледаш во газето. Такви барате...
Е добро де, ти не се вртиш на убаво машко? Сега збориме за карактер на девојка, не за тоа дали човек се загледува во некоја згодна девојка/згоден дечко.

Може јас да те прашам нешто... Да не си и ти љубоморна? Зошто би ти сметало ако се мува со сите(колку и да е неможно, бидејќи животов ни е прекраток за да ,,поминеме" 6 милијарди народ)? Другарките по тоа се гледаат? Во околината имав една таква ,,светица"-другарка, која не се дружеше со нејзина другарка од 3 години што беа заедно, ЗАТОА ШТО ОВАА ПУШЕШЕ ЦИГАРИ И ПИЕШЕ АЛКОХОЛ. И добро, така ќе ги гледаме другарите? Нели другарството се гледаше по разговори, помагање? Зошто се интересираш за односите кои што таа ги има со луѓе кои не си ти?
Хм... Љубоморна - во никој случај! Значи, јас ги почитувам разговорите од брат ми кој сигурно знае како размислува момче на одредени возрасти.. Значи сеа, на моја возраст, дечките најчесто сакаат да се муваат или да започнат врска со девојки кои се популарни во општеството во кое живееме, значи да има повеќе момчиња свртено, да биде искусна или така нешо.. А, ко ќе созреет овие дечкиве шо сеа ми се врсници, и кога ќе сакаат девојка за сериозна врска, сигурно нема да побараат некоја од тие девојки кои порано биле општо наречени лесни во најдобра случај, а во најлош - курви.. Друго.. за другарството.. Кој спомна дека јас неа не ја сакам како другарка? Ми оди муабетот и све.. А, колку и да е застарена фразава, сепак делува на околината.. С ким си такав си! На пример, според мислењето на општо земен човек од општествово, ако ме видат со неа на пример, по некое време ќе речат: аха да, онаја Кате со Ангела шо се дружит.. Онаја Ангела шо ги имат сине оние :Име: :Име: :Име: и нивноно друштво поминато... Ја сакам како другарка и нишо не можит да застанит на патов на нашево другарство, сепак се шо прајт, за неа си прајт

Хех, лесна ??? Само малце

браво за темава !!!

Хехе радодајка :vozbud:од кај го ископа ова не знам али закон е...јас искрено ваквите ги викам "маалски"девојчиња односно девојки кој од друштвото имале секс најмалку со тројца од тоа друштвото. Не можам да сфатам глупи ли се или така им се сака сигурно им се сака, чим можат со повеќето од едно друштво да напрват нешто. Каква слика оставаат за себе, машки како машки нормално дека ќе ги оговараме ваквите појави и ќе се тапшаме по рамо кој што и направил. Ваквите" маалски" девојчиња постоеле и ќе постојат, можат да се викаат и ластовици она птици преселници. Кога ќе ги изебат сите во друштво после тоа им е досадно и барааат ново друштво. Или пак веќе сите ја дознале што прави и од многу те оговарања што постојат за нејзе не може да го издржи тој притисок и принудена е да го напушти тоа друштво. Од друга страна па гревота се, гледам од оваа призма зашто ако се деси вакво нешто девојката е обележана ја знаат сите дека девојката дава никој нема да ја цени за личност ќе има Fals личности кој ќе и се прават френдови се додека не им даде на нив и после asta la vista. Ама секако да не заборавам единствениот виновник за ваквата појава е самата девојка. Мора да постои НЕ во нејзиниот речник, ама тоа не да има вистинско значење. НЕ подлегнувај на искушениа зашто после ќе те оговара цело маало ќе бидеш ОБЕЛЕЖАНА. Не можам да замислам да се ставам во кожа на девојка онака иде низ маало и онака класично оговарање слуша позади грб види ја оваа курвава сите ги изеба. Мислам дека е многу ама многу понижувачки без разлика она колку уживала во тоа. Скрос од друга страна пак на нас машките ако го правиме ова истово на нас ни се зголемува рејтингот. Колку повеќе девојки изебеш од друштвото поголем фраер си или тако звани манга. Не е фер признвам, ама јебига така е. Да можам да направам нешто би направил да нема разлики ама па така не би било интересно нема да има оговарање :vozbud::vozbud::vozbud:шала.
Затоа девојки пред да направите нешто убаво размислите или ако веќе тоа го правите правитего со проверени кој не се фалат во маало зашто вие ќе си ги трпите последиците. Одјава 3,2,1....
article-1069269-02E741DE00000578-993_468x565.jpg

poveke e glupava otkolku sto e lesna :pos2:

тоа е девојка од нашето друштво и сите сме посреќни шо ја имаме

а курва е женска шо на сите дава само мене не,така да логички овие девојки шо мењаат момци од исто друштво автоматски не се курви:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom